Ons aanbod

studio k ontwerpt unieke totaaloplossingen, hoogstaande interieurarchitectuur en eigentijdse buitenruimte met véél planten. We focussen ons op particuliere opdrachtgevers maar werken ook graag aan architecturaal natuurlijke bedrijfstuinen.

Binnen én buiten als één geheel ontwerpen, dat is onze grote kracht.

Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken door omgevingen te ontwikkelen die een positieve impact hebben op hun gebruikers, op onze leefwereld en het klimaat.

- studio k

Onze diensten

Particulier
ARCHITECTUUR, INTERIEUR EN/OF TUIN

Wil je je huis en tuin (her)inrichten? Of verlang je naar een groene oase in je tuin? Wij ontwerpen jouw project al dan niet inclusief werfopvolging. Zo word je volledig ontzorgd. We integreren graag je droomzwemvijver, groendaken en andere tuinconstructies. We ontwerpen niet enkel je maatwerk en interieurafwerking maar starten al vanaf de ruwbouw. Totaalprojecten zijn helemaal ons ding!

Bedrijf
BEDRIJFSTUINEN

Wil je je bedrijfstuin laten (her)inrichten tot een aangename werkplek waar het welzijn van de medewerkers voorop staat? Een inspirerende plek die aanvoelt als thuis? Bij studio k zit heel wat kennis van buitenruimte en beplanting. We kijken graag mee zodat deze functioneel is ingericht en inspireert. Het totaalplaatje klopt. Daarnaast denken we graag mee om je bedrijfssite te vergroenen en om te schakelen naar een ecologisch beheer.

Architect
BUITENRUIMTE & INTERIEUR

Als architect wil je natuurlijk dat de architectuur die je ontworpen hebt, mooi geïntegreerd wordt met de buitenruimte. Wil je je architectuur helemaal tot zijn recht laten komen in een mooie architecturaal natuurlijke setting? Wij ontwerpen graag een buitenruimte die aansluit bij je architectuur. Heb je zelf al de basis voor de tuin ontworpen? Dan kunnen we de beplanting ontwerpen met ons Beplantingsplan op Maat traject, een dienst van Tuinboost (partnerbedrijf studio k).

Een interieurproject dat helemaal aansluit bij de architectuur? Bij studio k werken we heel veel samen met andere architecten en zorgen we ervoor dat alles als 1 geheel wordt ontworpen. Stel je interieurvraag aan ons en wij kijken samen hoe we jullie ontwerp kunnen versterken.

Particulier & bedrijven
BEPLANTING

Wil je bestaande plantvakken omvormen naar ecologische dynamisch beplantingsconcept? Wil je je bedrijf of woning omringen met een boeiende plantenbeleving het hele jaar door? Je weet al waar je terrassen en constructies wenst of deze zijn al aanwezig. Dan kunnen wij met PLANTPLAN (een dienst van Tuinboost, partnerbedrijf studio k) een beplantingsplan op maat maken van jouw wensen. Voor elk budget en elke grootte van tuin. Doe het zelf of doe het samen met ons.