Menu

Ons team begeleidt u van voorontwerp, uitvoeringsplannen tot uitvoering en dit voor uw totaalproject, renovatie, nieuwbouw en/of buitenruimte.
studio k denkt samen met u na over u project. Uw wensen samen met de ervaring van ons team groeien hierbij uit naar een gepersonaliseerd en uniek ontwerp . De dialoog met u als klant is uiterst belangrijk, zodat u kan aangeven wat uw wensen zijn. Door onze jarenlange ervaring combineren wij esthetiek, behoeften, functionaliteit en kwaliteit tot een tijdloos geheel en dat met een gezonde zin voor perfectionisme.
studio k zorgt voor de budgetcontrole, een strikte opvolging van de werken en functioneert als tussenpersoon tussen vakmensen, aannemers en opdrachtgever.
Ons team zorgt ervoor dat het hele ontwerpproces voor u zonder kopzorgen kan verlopen en dat u kan rekenen op een bereidwillig team dat steeds voor u klaarstaat.

Karlien Heremans

zaakvoerder
interieurarchitect
tuin- en landschapsarchitect

portfolio
Karlien Heremans

Stefanie Aerts

interieurarchitect
grafisch vormgever

portfolio
Stefanie Aerts

volg ons op Facebook

studio k wint wedstrijd Sint-Barbaraplein Vosselaar in samenwerking met GAB Architecten in opdracht van De Ark

Bij het ontwerp van het nieuwe Sint-Barabaraplein, een park voor wijk en buurt, staan functionaliteit, toegankelijkheid en beleving centraal. De architectuur van de nieuw te bouwen sociale woningen staat in directe relatie met het binnengebied, dat één doorwaadbaar gebied vormt waarbij een padennetwerk van verschillende tentakels in een verhard en toegankelijk materiaal alle woningen bedient en verbindt met parkeermogelijkheden, fietsenstallingen, binnengebied en buurtpaviljoen. Het binnengebied zelf vormt een afwisseling van grasvelden, bloemrijk hooiland en wadi’s.
... See MoreSee Less

studio k wint wedstrijd Sint-Barbaraplein Vosselaar in samenwerking met GAB Architecten in opdracht van De Ark Bij het ontwerp van het nieuwe Sint-Barabaraplein, een park voor wijk en buurt, staan functionaliteit, toegankelijkheid en beleving centraal. De architectuur van de nieuw te bouwen sociale woningen staat in directe relatie met het binnengebied, dat één doorwaadbaar gebied vormt waarbij een padennetwerk van verschillende tentakels in een verhard en toegankelijk materiaal alle woningen bedient en verbindt met parkeermogelijkheden, fietsenstallingen, binnengebied en buurtpaviljoen. Het binnengebied zelf vormt een afwisseling van grasvelden, bloemrijk hooiland en wadi’s.

3 weeks ago

studio k heeft zijn/haar album gedeeld. ... See MoreSee Less

Voor een jaren '70 woning in Herent met tal van originele elementen en schrijnwerk ontwierp studio k deze keuken. Het ontwerp en de materialen van de nieuwe keuken sluiten niet alleen aan bij de originele stijl van de woning maar door een aantal ingenieuze ingrepen werden er meer licht, ruimte en doorzicht in de keuken gebracht. In een tweede fase wordt de zolderverdieping volledig aangepakt. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

2 months ago

Voor de herinrichting van een bestaande vakantiewoning in Oberwald, Zwitserland deed de klant een beroep op studio k. Ons team maakte een voorstel om de volledige vakantiewoning op te frissen, meer karakter te geven en deed een aantal toevoegingen zoals o.a. een sauna, skiraum,... De uitvoering van het project gebeurt door de plaatselijke Holzbau firma in nauw overleg met klant en studio k. ... See MoreSee Less

Voor de herinrichting van een bestaande vakantiewoning in Oberwald, Zwitserland deed de klant een beroep op studio k. Ons team maakte een voorstel om de volledige vakantiewoning op te frissen, meer karakter te geven en deed een aantal toevoegingen zoals o.a. een sauna, skiraum,... De uitvoering van het project gebeurt door de plaatselijke Holzbau firma in nauw overleg met klant en studio k.

2 months ago

studio k is op zoek naar een stagiair interieurarchitectuur/interieurvormgeving met talent, sterke grafische en ontwerp vaardigheden (stageplaats onmiddellijk beschikbaar)
We zoeken iemand die:
* zeer sterke grafische vaardigheden bezit en die in staat is om een eigen manier een ontwerp om te zetten in mooie, leesbare plannen en visualisaties
* kennis heeft van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en zichzelf hier graag verder in ontwikkeld
* kennis heeft van het vak interieurarchitectuur
* leergierig is en snel dingen oppikt
* zelfstandig en kritisch kan werken aan projecten
* een sterke persoonlijkheid heeft met een eigen, kritische mening

Wat bieden wij:
* een kwalitatief en eigenzinnig bureau met een sterke visie waar je alle kansen krijgt om een project van A tot Z uit te werken en op te volgen
* de mogelijkheid om je kwaliteiten te ontplooien in een professionele omgeving
* een unieke kijk in de wereld van interieurarchitectuur en de wisselwerking met architectuur en tuin- en landschapsarchitectuur
* het werken op verschillende schaalniveaus van private projecten tot publieke projecten
* professionele begeleiding en feedback
* een kans om door te groeien en ervaring op te doen

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar hello@studiok.be
... See MoreSee Less

2 months ago

1611_do_17-02-15_v2016 ... See MoreSee Less

Voor vijverspecialist De Hofleverancier te Ekeren tekende studio k een masterplan voor het nieuwe toonpark. De inkomzone vooraan werd reeds uitgevoerd en ook achteraan zullen gefaseerd nieuwe delen worden aangepakt. Dit weekend werd het plan voorgesteld tijdens de opendeurdagen!

3 months ago

Voor een jaren '70 woning in Herent met tal van originele elementen en schrijnwerk ontwierp studio k deze keuken. Het ontwerp en de materialen van de nieuwe keuken sluiten niet alleen aan bij de originele stijl van de woning maar door een aantal ingenieuze ingrepen werden er meer licht, ruimte en doorzicht in de keuken gebracht.
In een tweede fase wordt de zolderverdieping volledig aangepakt. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!
... See MoreSee Less

Voor een jaren '70 woning in Herent met tal van originele elementen en schrijnwerk ontwierp studio k deze keuken. Het ontwerp en de materialen van de nieuwe keuken sluiten niet alleen aan bij de originele stijl van de woning maar door een aantal ingenieuze ingrepen werden er meer licht, ruimte en doorzicht in de keuken gebracht. In een tweede fase wordt de zolderverdieping volledig aangepakt. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

3 months ago