06.09.2019

VACATURE: Tekenaar/Ontwerper Publieke Ruimte

Wordt jij onze nieuwe tekenaar/ontwerper publieke ruimte en landschap?

publieke-ruimte-cohousing-deurne-studio-k-01

‘Samen, met en voor mensen, ontwikkelen wij inspirerende omgevingen om in te leven, te werken, je thuis te voelen’ – studio k –

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij focussen ons op design&build van buurt & landschapsontwikkeling en werk & verblijfsomgevingen.

Momenteel werken wij aan een heel aantal boeiende projecten publieke ruimte en landschap en zijn we dringend op zoek naar een tekenaar (landschaps)architect met relevante ervaring om ons team te versterken. Als tekenaar en ontwerper publieke ruimte kan je meewerken aan ontwerpopgaves en uitvoeringsdossier gaande van uitvoeringsprojecten tot masterplanning & visie.

Je bent ambitieus, leergierig, hecht veel belang aan detaillering. Je bent een krak in het uittekenen van ontwerpen en uitvoeringsplannen. Je kan projecten analyseren en met de nodige fijnzinnigheid vorm geven. Je kan zelfstandig werken en je eigen werk kritisch reflecteren. Je beschikt over kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en ontwikkelt jezelf graag verder in deze programma’s. Geen kennis van Vectorworks dan bieden we je alle kansen om je hierin verder te ontwikkelen. Heb je nog andere passies en sterke punten, laat het ons zeker weten!

Binnen het team krijg je alle ruimte en begeleiding om je talenten maximaal te ontplooien. Je helpt studio k verder mee uitbouwen tot een eigenzinnig en kwalitatief bureau met een sterke visie.

‘Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken door omgevingen te ontwikkelen die een positieve impact hebben op hun gebruikers, op onze leefwereld en het klimaat’ – studio k –

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar hello@studiok.be