06.09.2019

VACATURE: Tekenaar Interieurarchitectuur

Wordt jij onze nieuwe tekenaar interieurarchitectuur?

Momenteel werken wij aan een heel aantal boeiende interieurprojecten en zijn we dringend op zoek naar een tekenaar interieurarchitect om ons team te versterken. Als tekenaar interieurarchitect kan je meewerken aan zowel private als publieke projecten. Je wordt betrokken vanaf de start van een project om dit samen met de project & creatief manager vorm te geven.

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij focussen ons op design&build van buurt & landschapsontwikkeling en werk & verblijfsomgevingen.

‘Samen, met en voor mensen, ontwikkelen wij inspirerende omgevingen om in te leven, te werken, je thuis te voelen’ – studio k –

Je bent ambitieus, leergierig en hecht veel belang aan detaillering. Je bent nauwkeurig en leert snel. Je kan zelfstandig werken en je eigen werk kritisch reflecteren. Je beschikt over kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en ontwikkelt jezelf graag verder in deze programma’s. Heb je nog andere passies en sterke punten, laat het ons zeker weten! Ervaring is een pluspunt maar enthousiasme nog meer. 

Binnen het team krijg je alle ruimte en begeleiding om je talenten maximaal te ontplooien. Je helpt studio k verder mee uitbouwen tot een eigenzinnig en kwalitatief bureau met een sterke visie.

‘Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken door omgevingen te ontwikkelen die een positieve impact hebben op hun gebruikers, op onze leefwereld en het klimaat’ – studio k –

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar ">