04.10.2019

VACATURE: Project&creatief manager landschap

studio k is op dringend zoek naar een project&creatief manager met relevante ervaring in uitvoeringsprojecten publieke ruimte & de opmaak van masterplannen.

‘Samen, met en voor mensen, ontwikkelen wij inspirerende omgevingen om in te leven, te werken, je thuis te voelen’ – studio k –

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij focussen ons op design&build van buurt & landschapsontwikkeling en werk & verblijfsomgevingen.

Momenteel werken wij aan een heel aantal boeiende uitvoeringsprojecten publieke ruimte en masterplannen. We zijn daarom dringend op zoek naar een project&creatief manager met relevante ervaring om ons team te versterken. Als project&creatief manager sta je in voor het project management en leidt je het creatief proces. Je stuurt het team en de externe technische partners aan en bewaakt steeds de kwaliteit van het project. Je kan steeds het overzicht bewaren en bent sterk in organiseren en synthetiseren. Je kan meedenken en werken aan de ontwerpopgaves van de toekomst. Je ontwerp uitvoeringsprojecten publieke ruimte en staat mee in voor de opmaak van masterplannen en groenvisies. 

Je bent ambitieus, leergierig, hecht veel belang aan het werken in team. Je kan zelfstandig werken en je eigen werk kritisch reflecteren. Je wil mee omgevingen ontwikkelen die een positieve impact hebben op hun gebruikers, op onze leefwereld en het klimaat. Heb je nog andere passies en sterke punten, laat het ons zeker weten!

Binnen het team krijg je alle ruimte om je talenten maximaal te ontplooien. Je helpt studio k verder mee uitbouwen tot een eigenzinnig en kwalitatief bureau met een sterke visie.

‘Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken door omgevingen te ontwikkelen die een positieve impact hebben op hun gebruikers, op onze leefwereld en het klimaat’ – studio k –

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar hello@studiok.be of bel me even op 0473/80 81 39