18.03.2019

VACATURE: Landschapsarchitect en/of stedenbouwkundige met relevante ervaring

studio k is op zoek naar een landschapsarchitect en/of stedenbouwkundige met relevante ervaring in projecten publieke ruimte.

studio k is een Antwerpse design studio met focus op interieur, tuin- en landschapsarchitectuur.

Momenteel werken wij aan een heel aantal boeiende projecten publieke ruimte en zijn we dringend op zoek naar een een landschapsarchitect en/of stedenbouwkundige met relevante ervaring om ons team te versterken. Als landschapsarchitect(e) kan je meewerken aan ontwerpopgaves en uitvoeringsdossier gaande van uitvoeringsprojecten tot masterplanning. Binnen het bureau kan je doorgroeien naar projectleider publieke ruimte.

Je bent ambitieus, leergierig, hecht veel belang aan detaillering en hebt kennis van uitvoeringsdetails. Je kan zelfstandig werken en je eigen werk kritisch reflecteren. Je beschikt over kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en ontwikkelt jezelf graag verder in deze programma’s.

Binnen het team krijg je alle ruimte en begeleiding om je talenten maximaal te ontplooien. Je helpt studio k verder mee uitbouwen tot een eigenzinnig en kwalitatief bureau met een sterke visie.

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar