24.02.2021

STAGEPLEK DIGITAAL DESIGN & MARKETING

Wil jij een groeiend creatief bedrijf mee op de kaart zetten op social media? Onze website mee ontwikkelen tot een website die niet alleen visueel mooi is, maar ook verkoopt? Samen nieuwe concepten bedenken, grafisch uitwerken en via social media en digital advertisement in de markt zetten? Wij staan voor heel wat uitdagingen met ons kantoor in een een groeiende niche van interieurarchitectuur en tuin-en landschapsarchitectuur. 

Meer en meer mensen willen binnen en buiten verweven tot één geheel. Een ruimte vol beleving creëren waar ze tot rust kunnen komen of waar het altijd als vakantie voelt. Daarnaast ontwikkelen wij inspirerende omgevingen voor iedereen, publieke ruimte die een positieve impact heeft op ons welzijn, klimaat en zijn gebruikers. Laat je onderdompelen in de wereld van interieurarchitectuur, architectuur en buitenruimte en maak deel uit van ons team van creatievelingen. 

Ben jij leergierig? Hou je wel van een uitdaging en wil je al je vaardigheden inzetten tijdens je stage? Wil je mee denken, vormgeven en uitvoeren? En dat alles binnen een fijn bureau met een leuke sfeer? We zoeken iemand met een goed humeur die zijn kwaliteiten optimaal wil ontplooien, met een sterke persoonlijkheid en een eigen, kritische mening.

Social media heeft geen geheimen meer voor jou. Je hebt kennis van mailtunnels, affiliate marketing, online advertisment en digitale tools zoals mailchimp, unbounce, shopify, canva en adobe indesign. Je bepaalt mee de social media en marketing strategie voor studio k. Je werkt nieuwe trajecten grafisch en inhoudelijk mee uit en zet deze mee in de markt.

Wij zorgen voor de sfeer, de nodige begeleiding en feedback en een kans om veel ervaring op te doen.

Kan je je helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar hello@studiok.be.