18.03.2019

STAGEPLEK tuin-en landschapsarchitect

publieke-ruimte-sporthal-herent-studio-k-06

Ben jij een leergierige student tuin-en landschapsarchitectuur met sterke grafische en ontwerpvaardigheden en affiniteit met ontwerpen doorheen verschillende schaalniveaus?

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij focussen ons op private projecten op het raakvlak tussen architectuur, interieur en buitenruimte. Daarnaast ontwikkelen we inspirerende omgevingen in de publieke ruimte en het landschap.

Kan je zelfstandig en kritisch werken aan projecten? Bij studio k krijg je de kans om projecten op verschillende schaalniveaus van A tot Z uit te werken en op te volgen. We zoeken iemand met een goed humeur die zijn kwaliteiten optimaal kan ontplooien in een omgeving met een constante wisselwerking tussen architectuur, interieurarchitectuur en tuin- en landschapsarchitectuur.Heb je kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en/of wil je jezelf hier graag verder in ontwikkelen? Bij studio k krijg je professionele begeleiding en feedback en een kans om ervaring op te doen.

Interesse, stuur je portfolio + cv + motivatie naar hello@studiok.be en dan maken we graag tijd voor jou!