interieur-renovatie-tuinkamer-bureau-berchem-studio-k-05
  • Locatie:
    Berchem
  • Oplevering:
    2017
  • Werk verricht:
    ontwerp, uitvoering
  • Categorie:
    interieur

tuinkamer

studio k ontwierp deze tuinkamer die zowel als extra buitenruimte kan fungeren in de tussenseizoenen als als thuiskantoor. Een oude convector werd omgetoverd tot een oase van kamerplanten. Een extra gebruiksruimte met instant vakantiegevoel werd gecreëerd door specifiek materiaalgebruik toe te passen en buitenmaterialen naar binnen te trekken.

interieur-renovatie-tuinkamer-bureau-berchem-studio-k-05
http://studiok.wpengine.com/wp-content/uploads/2019/01/interieur-renovatie-tuinkamer-bureau-berchem-studio-k-01.gif
http://studiok.wpengine.com/wp-content/uploads/2019/01/interieur-renovatie-tuinkamer-bureau-berchem-studio-k-01.gif
interieur-renovatie-tuinkamer-bureau-berchem-studio-k-03
Fotograaf

ohnest.be

Team

studio k

Opdrachtgever

Louweage

Uitvoerder

K&M interieur