totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-04
  • Locatie:
    Edegem
  • Oplevering:
    2014
  • Werk verricht:
    ontwerp, uitvoering
  • Categorie:
    interieur, tuin, totaalrenovatie

interieur en tuin met een vleugje notelaar

Voor dit totaalproject in Edegem stond studio k in voor de totaalrenovatie van het interieur dat samen met de voortuin werd ontworpen en uitgevoerd. Een vleug van notelaarhout verbindt de ruimtes onderling. De nood aan extra opbergruimte was de aanzet voor dit project. Een volledige verdieping werd aangepakt waaronder de slaapkamer, bureau, badkamer en wasruimte. Een eenvormig concept van materialen, texturen en kleuren in combinatie met veel opbergruimte vormt de basis van de verschillende ruimtes. De combinatie van wit met het zacht beige van het tapijt en het warme notelaarhout creëert lichte, maar toch aangename warme ruimtes.
Hier en daar werd gekozen voor een kleuraccent. Deze werden subtiel aangebracht zonder te overheersen. In de badkamer zorgt de blauwe polyester wand in de douche voor instant blijheid.

totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-01
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-02
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-03
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-07
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-08
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-04
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-05
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-studio-k-06
Fotograaf

Yves Schepers

Team

studio k

Opdrachtgever

Verhaert-Willemssens

Uitvoerder

K&M interieur