publieke-ruimte-woonzorgcentrum-meerlehof-lummen-05
  • Locatie:
    Lummen
  • Start werken:
    2019
  • Fase:
    aanbestedingsdossier
  • Categorie:
    publieke ruimte, uitvoeringsproject

buitenruimte woonzorgcentrum Meerlehof Lummen

In opdracht van Conix RDBM Architects tekende studio k een inspirerende buitenruimte waar gewerkt wordt rond ‘herinnering’ en ‘identiteit’. De bosrijke omgeving samen met de toevoeging van bloemrijke plantenborders en inheemse beplanting kadert het geheel in zijn context.

publieke-ruimte-woonzorgcentrum-meerlehof-lummen-03
publieke-ruimte-woonzorgcentrum-meerlehof-lummen-02
publieke-ruimte-woonzorgcentrum-meerlehof-lummen-04
publieke-ruimte-woonzorgcentrum-meerlehof-lummen-01
publieke-ruimte-woonzorgcentrum-meerlehof-lummen-06
Fotograaf

visualisaties Carol Reznor

Team

studio k, dijk 3

Opdrachtgever

Conix RDMB Architecten