Plantplan

Samen transformeren we je tuin naar 

een tuin zonder zorgen

Transformeer samen met ons je tuin in 4 stappen

 • Na bestelling ontvang je van ons je ‘plantplan’ pakket met de Ultieme Beplantingsgids. 
 • Je kan zelf aan de slag met de inventarisatie van je tuin of wacht geduldig op ons plaatsbezoek (enkel bij BASIS en XL). Het boek neemt je mee in elke stap. 
 • Neus al eens rond in onze verschillende planten thema's. Kan je niet kiezen? Wacht tot ons plaatsbezoek en we helpen je kiezen.
 • Heb je een grotere tuin, dan kan je meerdere thema’s kiezen die we in elkaar laten overvloeien.
 • Het plaatsbezoek boek je heel handig via onze agenda tool. We overlopen je voorbereiding & beantwoorden al jouw vragen.
 • Eerst checken we met jou de vormgeving van de plantvakken. Na feedback maken wij je plantplan met een handige plantenlijst erbij.
 • Als bonus krijg je nog onderhoudstips voor de gekozen planten en een handig e-book om de geschikte boom te kiezen voor jouw tuin. Tijdens een online overleg leggen we het plan uit en de next steps.

1

2

3

4

MAP JE TUIN

KIES JE THEMA

KRIJG JE PLANTPLAN

PLANT JE PLANTEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het traject zorgt ervoor dat je heel gefaseerd maar ook heel bewust met je tuin aan de slag gaat. Het zelf kiezen van plantencombinaties is superfijn. Wanneer studio k het plantplan bezorgt, krijg je al een eerste idee van resultaat. Het plan lezen is niet zo moeilijk als je het werkboek erbij neemt. Alle stappen staan ook uitgelegd in je plantplan. De modderhanden op het plan doen je beseffen dat je heel actief met het plan gewerkt hebt.

PLANTPLAN BASIS*


 

nu €1.297* Een plantplan basis en XL is gebaseerd op een tuin met een maximale perceel oppervlakte van 1000 m2. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verplaatsingsvergoeding voor afstanden > 50km van Antwerpen. Lees in onze FAQ's onderaan hoeveel de verplaatsingsvergoeding  bedraagt. 

- Nele -

EVEN VOORSTELLEN

Over mij

Hallo allemaal, ik ben Karlien.

Opgegroeid in een bloemenwinkel was ik als kind al gepassioneerd door bloemen & planten, het buitenleven, de tuin. Als tiener werd ik ook gebeten door de interieurmicrobe. Dan maar allebei :)

Elke dag weer, vormt mijn eigen tuin mijn allergrootste bron van kleine gelukjes. Steeds nieuwe planten en bloemen die ontluiken, bloeien en weer verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe. 

In de zomer vliegen bijen, hommels en vlinders af en aan. In de winter schuilen er talloze insecten en komen vogels eten zoeken. Het is een plek vol biodiversiteit.

JIJ kan mee het verschil maken door samen met ons de stap te zetten naar een tuin met meer beleving en variëteit.

Mijn droom, dat is zoveel mogelijk mensen helpen om hun tuin om te vormen naar een plek waar niet alleen jij blij van wordt, maar ook fauna en flora. Elk klein stukje biodivers groen kan enorm veel impact maken. Daarom heb ik het plantplan ontwikkeld samen met mijn team. Al onze expertise gebundeld, speciaal voor jou.

Met de juiste plantenkeuze geniet je het hele jaar door van je tuin. Kleur, bloei en geuren wisselen elkaar af. Bijen, hommels en vlinders vliegen af en aan. Kortom, een tuin vol beleving en meer biodiversiteit.

Stop met dingen uit te proberen. Verlies niet langer tijd aan opzoekwerk en foute planten aankopen voor je tuin. 

Laat ons je helpen met onze expertise en bekijk onze oplossingen speciaal voor jou. 

FAQ

 1. Tekenen jullie het plantplan uit of moeten we dit zelf doen?

  Uiteraard tekenen we jullie plantplan op maat van jullie tuin uit. Jullie hoeven dus enkel het thema te kiezen, je tuin te inventariseren en klaar is kees. Het plan uittekenen doen wij voor jullie. Met het resultaat kunnen jullie dan zelf aan de slag.

 2. Tekenen jullie enkel de vormgeving van de plantvakken uit of nog andere zaken?

  Wij tekenen enkel de vormgeving van de plantvakken uit. Wil je echter een paadje dat erdoor loopt of nog een locatie voor een extra terras? Geef ons de wensen en afmetingen door en we houden hier rekening mee. We gaan wel geen materialen voor jullie bepalen. De focus ligt op de beplanting. Wil je nog grondoverschot verwerken in de plantvakken, dan tekenen we een talud in met de juiste planten hiervoor vanuit onze thema’s.

 3. Een plantplan basis en XL is gebaseerd op een tuin met een maximale perceeloppervlakte van 1000 m2. Wat als mijn tuin groter is? En is deze oppervlakte inclusief de woning?
  Deze oppervlakte is inclusief de woning. Zo kunnen we makkelijk rekenen. Is je tuin toch groter? Vraag dan een offerte op maat aan voor jouw project. We gaan ook graag de uitdaging aan voor een plantplan op maat voor grotere tuinen, maar we moeten ergens de lijn trekken. Vraag hieronder je offerte op maat aan (via de 'mail me' button onderaan).
 4. Wat als mijn tuin verder dan 50 km is van antwerpen? Betaal ik dan verplaatsingsvergoeding? Is je project verder gelegen dan 50 km van Antwerpen (locatie kantoren: Vredestraat 72, 2600 Berchem) dan betaal je een verplaatsingsvergoeding. Deze bedraagt 0,39€ per gereden kilometer (excl. 100 km inbegrepen) en 55€ per begonnen uur. Deze verplaatsingsvergoeding wordt apart gefactureerd na het plaatsbezoek. 
 5. Ik heb al een aantal mooie planten staan die ik graag wil bewaren of verplanten. Er staan al een aantal bomen en heesters, kan ik deze behouden? 
  Duurzaamheid is ook werken met hetgeen aanwezig is. Daarom houden we altijd rekening met bestaande bomen, heesters en beplanting. Het idee van dit concept is echter wel om meer biodiversiteit toe te voegen, daarom zijn soms bepaalde keuzes te maken. Wij maken samen met jullie de overweging en bekijken de mogelijkheden.
 6. Mag ik mee kiezen welke planten er worden voorzien? 
  We werken met vaste planten combinaties. Deze worden geselecteerd op basis van hun standplaats (bodem en uren zon per dag) en uitzicht. We werken met vaste thema’s zoals: Rustig Pastel, Lekker Knallen, Natuurlijk Wild, Paars-Wit en Droge Schaduw. In elk pakket zitten minimum 10 plantensoorten, een combinatie van kruidachtigen, heesters, varens, siergrassen en bloembollen. We selecteren de planten op duurzaamheid (langlevend), biodiversiteit (goed voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten) en aantrekkelijkheid (lange bloeiperiode, bloeiwijze, winterbeeld). Wil je liever een eindeloze plantenkeuze of heb je een specifieke situatie (groendak, rotstuin, ...) dan kan je een offerte op maat aanvragen voor je project. Dit kan via de 'mail me' button onderaan. De mogelijkheden worden dan eindeloos. We adviseren ook een geschikt mengsel voor je gazon, een bloemrijk grasland of een voedselrand (combinatie van struiken en vaste planten die eetbare vruchten of delen hebben). Dat allemaal binnen een plantplan op maat. 
 7. Voorzien jullie enkel lage planten of ook heesters, struiken en bomen? 
  We voorzien per plantenpakket een 3-tal mogelijke heesters die we kunnen combineren binnen het thema en op basis van de standplaats. Let wel: het kan zijn dat de uren zon per dag veranderen als we op die plek ook een heester gaan zetten. We adviseren jullie hier graag over tijdens ons plaatsbezoek. Wil je graag een aantal bomen aanplanten dan adviseren we graag welke bomen geschikt zijn. Het gaat dan wel over een aantal bomen en niet een heel bos :).
 8. Wat nadat we het beplantingsplan van jullie hebben ontvangen? 
  We begeleiden jullie via onze beplantingsgids die alle tools bevat om zelf het plan te realiseren. studio k werkt samen met een aantal partners waar je je planten kan bestellen en laten leveren. Wil je het toch liever uit handen geven dan kan je het plantplan XL bestellen. We regelen alles voor jou zodat je zonder zorgen kan genieten van je tuin.  We volgen het project verder mee op tot 2 jaar na aanplant (max. 2 plaatsbezoeken binnen de 2 jaar). Daarnaast bevat onze gids ook een heleboel handige tips & tricks voor onderhoud.
 9. Wat krijg je extra bij het plantplan XL? 
  We vragen aan de hand van de bestellijst 1 of 2 offertes op bij één van onze partners. We overlopen de werken met hun, zorgen dat de werken worden gepland en komen langs voor een controle na het aanplanten. Na aanplant staan we jullie bij met raad en daad. Je krijgt toegang tot een hulplijn waar je onbeperkt vragen kan stellen. We volgen het project verder mee op tot 2 jaar na aanplant (max. 2 plaatsbezoeken binnen de 2 jaar). Alles om je helemaal te laten ontzorgen.
 10. Wat als we na de aanplant nog met heel wat vragen zitten? Kunnen we dan nog bij jullie terecht? 
  Wij vinden het natuurlijk heel fijn om mee te volgen hoe de tuin evolueert, maar een verdere opvolging zit enkel in het XL traject en niet in het plantplan basis traject. 
  Beplanting is net als de natuur altijd in evolutie en ondanks een doordachte keuze van de juiste plant op de juiste plek is dit iets wat we niet altijd in de hand hebben. Planten kunnen zich heel goed of net minder goed op een bepaalde plek voelen. Daarom hebben we voor onze bestaande klanten een membership groenservice’ ontwikkeld. Binnen dit membership krijg je gericht advies van ons met de focus op beplanting & beheer en komt onze groenconsulent 2-jaarlijks langs voor een rondgang ter plekke. Daarnaast geniet je nog van allerlei voordelen. Wil je hier meer over weten, vraag dan naar ons traject ‘membership groenservice’.
 11. Is er een refund policy?
  Nee, die is er niet. Waarom niet? Omdat we steeds voor tevreden klanten en kwaliteit gaan. Ben je niet helemaal tevreden over je ontvangen plantplan? Laat het ons dan weten en dan doen we het nodige. 
 12. Kan ik betalen in delen? En met welke betaalmiddelen?
  Ja, dat kan je. Je kan in 6 deeltermijnen betalen. Dan duid je dat gewoon aan bij het uitchecken en de betalingen gaan automatische maandelijks van je rekening af. Je krijgt ook aparte facturen per betaling. Je kan betalen met Paypal, kredietkaart of bancontact.
 13. Waarom zijn er maar beperkte plekken? Omdat we je gedurende het traject persoonlijk begeleiden en je planplan op maat wordt gemaakt door ons team willen we de nodige kwaliteit blijven garanderen. Daarnaast vinden we een vlotte doorlooptijd ook belangrijk zodat je snel van start kan gaan.
 14. Tot wanneer kunnen we beslissen? Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar voor deze zomer. Nadien gaan de deuren toe, tot ergens in het najaar. Weet dat het nu de ideale periode is om te starten met een plantplan. Je hebt nog voldoende tijd om alles voor te bereiden, kan je planten tijdig bestellen (grootste beschikbaarheid van planten is in de maanden september en oktober) en aanplanten in de meest ideale periode (vanaf eind oktober). Er zijn maar 25 plekjes, dus op is op!
 15. Nog vragen?
  Stuur me een whatsapp op 0473/80 81 39 of mail plantplan@studiok.be


 • Een handige bestellijst zorgt ervoor dat je makkelijk bij 1 van onze partnerkwekers kan bestellen. Liever niet zelf doen? Dan kan je samenwerken met onze partnertuinaanleggers. In het XL traject zorgen wij ervoor dat alles zorgeloos wordt aangeplant.
 • Tot slot vind je in de Ultieme Beplantingsgids alles over de voorbereiding, het aanplanten en het beheer achteraf.
 • En nu even geduld zodat alles kan groeien!

Zit je nog met een aantal vragen? 

Laat het ons gerust weten via hello@studiok.be

Bestel

Onze beplantingsgids - 166 pagina's aan inspiratie en know-how

 • Hoe meet je je tuin op?
 • Leer inschatten welke bodem je hebt (like a pro!)
 • Leer het onderscheid tussen standplaatsen en waarom sommige stadstuinen heel erg op een bos lijken
 • Plantenterminologie eens en voor altijd duidelijk - jij weet voortaan wat strooi- en matrixplanten zijn!
 • 33 heerlijke planten combinaties, met voor ieder wat wils: Paars Wit, Lekker Knallen, Rustig Pastel, Natuurlijk Wild en Droge Schaduw (een 'specialleke')
 • Alfabetische plantenindex met bloeikenmerken en winterbeeld
 • Leer hoe je een beplantingsplan kan lezen en ga zelf aan de slag met de aanleg ervan
 • Hoe bereid je je tuin optimaal voor op een geslaagde aanleg?
 • Wat zijn de beste momenten voor de aanleg en een bezoek aan de kweker? 
 • Alle onduidelijkheden rond bemesting weggewerkt
 • Laat je nu die gevallen bladeren liggen of niet, en waarom?
 • Tips voor snoeien, bodemverbetering en bewatering
 • Beheer op korte én de lange termijn, planten delen en vermeerderen
 • Hoe (on)kruid tot je vriend maken, en slakken ook
 • Onze partner kwekers en tuinaannemers bij jou in de buurt
 • Een inspirerende literatuurlijst
 • En zoveel meer!
Bekijk voorbeeldJa, ik wil van start gaan!
 • De bestaande beplanting met aanduiding van diegene die je kan behouden
 • Detailpannen zodat je stapsgewijs en in de juiste volgorde kan aanplanten
 • Duidelijke kleurencodes zodat je ziet welke sfeer je op iedere plek in je tuin verkrijgt
 • Een overzichtsplan met het finale resultaat
 • Een plantenlijst met aantallen per soort, kenmerken, functie in het geheel en tips voor onderhoud

Het beplantingsplan - niet zomaar een plan

MET REALISATIE PAKKET


 

+ €295*

Bestel

Dat kan! Wij vragen aan de hand van de bestellijst een offerte op bij 1 van onze partners. We zorgen dat de werken worden gepland en komen langs voor controle na het aanplanten. Een kleine extra investering om je helemaal te laten ontzorgen!

Wil je een ongelimiteerde plantenkeuze?

Bovenop de combinaties uit de beplantingsgids nemen we in ons plan andere planten op zoals klimplanten, bomen, planten voor daktuinen etc. 
De mogelijkheden zijn eindeloos.

BEPLANTINGSPLAN OP MAAT XL


 

+ €400*


Is de te beplanten zone > 80m2
dan komt er per 10m2 €12 bij

Bestel

Kies je favoriete planten uit de gids en ga samen met ons aan de slag. Helemaal niets zelf doen? Bekijk dan ons Plantplan XL.

Stel je vragen

*Een basispakket is gebaseerd op maximum 80m2 te beplanten tuin. Enkel de te beplanten oppervlakte wordt gerekend en dus niet de gehele tuin oppervlakte. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verplaatsingsvergoeding voor afstanden > 50km van Antwerpen.

Iets voor jou?WerkwijzeAanbodWie is Karlien?PrijsFAQ

*Incl. 21% BTW.

Iets voor jou?

 • Je wil een tuin vol kleur, bloei en biodiversiteit maar kent ken niets van planten en bent op zoek naar begeleiding
 • Je wil nu eindelijk je tuin aanplanten met planten die wel werken voor je tuin 
 • Je besteedt uren en uren tijd aan het zelf doorzoeken van verschillende informatiebronnen, waarvan je bovendien niet zeker ben of deze wel betrouwbaar zijn

Onze jaren ervaring hebben geleerd wat werkt en welke planten mooi combineren. Daarnaast houden wij van een duidelijke aanpak, mooie vormgeving en het delen van al onze expertise met jullie. In 4 stappen nemen we je mee om van plantenkeuze tot realisatie te gaan. We geven je een inzicht in de dynamiek van je tuin en je leert van ons hoe je deze op een ecologische wijze kan beheren. 

 • Je tuin is een samenraapsel van planten en stijlen en je wil er 1 geheel van maken
 • Je wil een boeiende tuin waar altijd wat te beleven valt, en dat kan je zelf niet
 • Je wil graag meehelpen aan meer biodiversiteit in de Vlaamse tuinen 
 • Je wil je tuin beter leren kennen
 • Je wil dit niet langer alleen doen. 

Ons aanbod

Extra's

Werkwijze

Wil je de aanleg uit handen geven?

Onze beplantingsgids - sneak preview

10 gratis tuintipsStart hier

Voor wie niet?

We ontwerpen in dit traject geen totaalprojecten met terrassen, verhardingen, zwembaden, tuinhuizen en andere.

ONZE AMBASSADEURS

Bekijk getuigenis

Bij de start van het traject werkten we met ambassadeurs om het traject af te toetsen en te verfijnen. Ontdek op YouTube wat zij ervan vonden.

Je wil een tuin vol kleur, bloei en biodiversiteit maar kent ken niets van planten. Je wil nu eindelijk je tuin aanplanten met planten die wel werken voor je tuin. Ons plantplan helpt je om je tuin om te vormen naar een tuin zonder zorgen. Je krijgt van ons alle tools en onze persoonlijke begeleiding om zonder moeite aan de slag te gaan. 

En wij,  wij kunnen zoveel mogelijk mensen helpen met onze expertise.

Ja, dit wil ik

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Bij de uitwerking van het plan behielden we de basis van de reeds aangelegde tuin, maar kwam er meer ruimte voor groen.
Onze volledig verharde oprit en voortuin werd omgetoverd tot een groene oase van rust. Wij zijn fan van dit unieke traject wegens haar budgetvriendelijkheid. Het opent deuren zodat meer mensen beroep kunnen doen op tuinprofessionals om het maximale uit hun tuin te  halen. Wij gaven ons vertrouwen in de expertise van het team van studio k en ontvingen een rijkgevulde tuin terug vol kleur & beleving!

- Sita, Michiel & kids  -

Resultaat

Wil jij ook een tuin zonder zorgen?  Gewoon genieten van een tuin vol kleur en beleving. We nemen je stap per stap mee en je leert je tuin helemaal kennen.

Na dit traject:

 • Heb je een tuin vol sfeer en beleving met het hele jaar door wat te beleven en vol biodiversiteit. (En nu alles laten groeien!)
 • Is je tuin één mooi geheel.
 • Draag je bij aan meer biodiversiteit in de Vlaamse tuinen.
 • Heb je je tuin leren kennen en weet je hoe je je tuin kan inventariseren voor een goede start.
 • Weet je perfect hoe je de planten uit jouw plantenplan moet onderhouden met onze onderhoudskalender.
 • Heb je geleerd hoe je een plantenplan kan lezen en zelf kan aanplanten.
 • Weet je hoe je je tuin moet voorbereiden voor een geslaagde aanleg.
 • Weet je alles over bodemverbetering, bewatering en beheer op korte en lange termijn.

Een plantplan dat werkt, gaat verder dan mooie bloemen. Denk aan kleurencombinaties, verschillen in groottes en bloemvormen, combinaties van bladvormen en elk seizoen iets dat je zintuigen prikkeltOns traject kan perfect afgestemd worden op iedere tuin en smaak.

Ja, dit wil ik

BEPLANTINGSGIDS

PLANTPLAN

PLANTENLIJST

BESTELLIJST

Alle info over de inventarisatie van je tuin, de juiste keuze van de beplanting en hoe je begint met de voorbereidingen, het aanplanten en de nazorg.

Een overzichtelijke lijst met alle planten die we gebruikt hebben, met hoeveelheid per plantvak en kenmerken zoals bloeiperiode en -kleur

De te bestellen beplanting, met aantallen per soort en levermaat.

Met deze lijst kan je rechtstreeks naar één van onze partners om je planten te bestellen

Op schaal getekende plattegronden van de bestaande situatie en de te beplanten zones per plantentype

We komen ter plaatse om samen alles te overlopen. We leggen de mogelijkheden uit, nemen je twijfels weg en geven gericht advies over de te bewaren beplanting en de nieuwe inrichting van de tuin.

EXPERTENADVIES

Wat krijg je?

Surf je mobiel? Bekijk hem dan hier op YouTube

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

binnenkort beschikbaar

Blijf op de hoogte

Standaard beplantingsschema's

Teken je plan DIY

Inventariseer zelf

Bestellijst invullijst

BONUS: bomen voor een biodiverse tuin

BOMEN VOOR EEN BIODIVERSE TUIN

Je leert welke bomen geschikt zijn voor jouw grootte van tuin, de specifieke standplaats en vooral welke bomen biodiversiteit kunnen toevoegen!

AAN DE SLAG MET BIODIVERSITEIT IN JE TUIN, MEER DAN PLANTEN ALLEEN

e-book

Biodiversiteit is zoveel meer dan enkel beplanting. Zo kan je ook aan de slag met om meer dieren aan te trekken in je tuin, waterleven te integreren en leer je alles over biodiversiteit. 

e-book

ONDERHOUDSADVIES EN -KALENDER

In onze beplantingsgids vind je ook handige tips & tricks voor het onderhoud.

Per soort krijg je een handige kalender met een duidelijke beschrijving voor het onderhoud

boek voor 4 juni 23.59u

AAN DE SLAG MET BIODIVERSITEIT IN JE TUIN, MEER DAN PLANTEN ALLEEN

e-book

Biodiversiteit is zoveel meer dan enkel beplanting. Zo kan je ook aan de slag met om meer dieren aan te trekken in je tuin, waterleven te integreren en leer je alles over biodiversiteit. 

ONDERHOUDSADVIES EN -KALENDER

In onze beplantingsgids vind je ook handige tips & tricks voor het onderhoud.

Per soort krijg je een handige kalender met een duidelijke beschrijving voor het onderhoud

10 KLIMPLANTEN VOOR JOUW TUIN & HUN KLIMHULP

Heb je muren die wat extra groen kunnen gebruiken? Elke m2 groen telt! Daarom gidsen we jullie graag mee in een overzicht van onze 10 favoriete klimplanten. Welke standplaats en oriëntatie verkiezen ze, en wat voor klimhulp moet je voorzien?

e-book

Bonus t.w.v. 180 euro

Voor wie wel?

 • Je hebt al een bestaande tuinaanleg en wil nieuwe plantvakken toevoegen aan je tuin
 • Je wil je tuin een upgrade geven en de bestaande plantvakken aanpassen
 • Je hebt nog geen verhardingen en andere constructies maar weet al waar deze moeten komen
 • Je twijfelt nog over de vormgeving van de plantvakken en waar deze moeten komen
Bekijk onze projecten op maat
EVEN VOORSTELLEN

Team studio k

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Een groeiend bureau dat ernaar streeft kwalitatieve projecten met oog voor detail te ontwerpen en uit te werken op het draagvlak tussen architectuur, interieur en exterieur.

studio k creëert omgevingen die inspireren en motiveren. Een geïntegreerde ontwerp-aanpak met focus op de identiteit de gebruiker en de omgeving waarbij we elke ruimte voorbij zijn beperkingen duwen naar zijn volledig potentieel. We integreren groen in de binnenomgeving en koppelen eigentijdse buitenruimte gekoppeld wordt aan hoogstaande interieurarchitectuur. 

Met studio k leggen we de focus op totaalprojecten architectuur, interieur en tuin. 
'Samen, met en voor mensen, ontwikkelen wij inspirerende omgevingen om in te leven, te werken, je thuis te voelen.'

Met studio k by karlien willen we als team een stap verder gaan en onze kennis en expertise zoveel mogelijk delen met iedereen. Hiervoor ontwikkelen we hands-on trajecten en producten met de focus op beplanting, biodiversiteit en klimaat.

Zo willen we onze kennis tot in jullie huiskamer en tuin brengen. We love to share! 

NOG VRAGEN?

Mail me

Blijf er niet mee zitten en contacteer mij!

Het traject zorgt ervoor dat je heel gefaseerd maar ook heel bewust met je tuin aan de slag gaat. Het zelf kiezen van plantencombinaties is superfijn. Wanneer studio k het plantplan bezorgt, krijg je al een eerste idee van resultaat. Het plan lezen is niet zo moeilijk als je het werkboek erbij neemt. Alle stappen staan ook uitgelegd in je plantplan. De modderhanden op het plan doen je beseffen dat je heel actief met het plan gewerkt hebt.
voor plantplan basis en XL

Een plantplan op maat van je tuin

Mét persoonlijke begeleiding en advies!

Focus op een duurzame tuin vol biodiversiteit

NOG 10 PLAATSEN TOT NAJAAR
Bij de uitwerking van het plan behielden we de basis van de reeds aangelegde tuin, maar kwam er meer ruimte voor groen.
Onze volledig verharde voortuin werd omgetoverd tot een groene oase van rust. Wij zijn fan van dit unieke traject wegens haar budgetvriendelijkheid. Het opent deuren zodat meer mensen beroep kunnen doen op tuinprofessionals om het maximale uit hun tuin te kunnen halen. Wij gaven ons vertrouwen in de expertise van het team van studio k en ontvingen een rijkgevulde tuin terug vol kleur & beleving!

Je doet dit niet alleen!
We begeleiden jou persoonlijk tijdens elke stap in het traject. 

BONUS

EARLY BIRD BONUS

Ja, dit wil ik

Neem even contact op als je met vragen zit. Ik beantwoord ze graag.

Mail me

Ons aanbod

Kies je favoriete planten uit de gids en ga samen met ons aan de slag. Wil je je volledig laten ontzorgen? Bekijk dan ons Plantplan XL.

PLANTPLAN BASIS*


 

nu €1.297


Bekijk alle optiesBekijk alle opties

* Een plantplan basis en XL is gebaseerd op een tuin met een maximale perceel oppervlakte van 1000 m2. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verplaatsingsvergoeding voor afstanden > 50km van Antwerpen. Lees in onze FAQ's onderaan hoeveel de verplaatsingsvergoeding  bedraagt. 

beperkte plaatsen

 NU nog 10 plaatsen beschikbaar

Stuur me op 0473/80 81 39Stel je vragen via mail

Twijfel je nog of plantplan iets voor jou is?

Stel al je vragen via mail.

beperkte plaatsen

10 plaatsen beschikbaar. Op is op!

We stellen 25 plantplan trajecten beschikbaar! Nog 10 beschikbaar.

Waarom? We werken met beperkte plaatsen.  Ons team begeleid je persoonlijk tijdens het traject en daar willen we onze tijd voor nemen. 


bestel voor 3 juni 23.59u

EARLY BIRD BONUS

PERSOONLIJKE COACHING DOOR KARLIEN

Tijdens deze 2u durende rondleiding en coachingsessie in Karlien haar eigen tuin kan je je laten inspireren en honderduit vragen over alles wat je wil weten over beplanting en alles wat erbij komt kijken.

© 2022 studio k | Alle rechten voorbehouden | BE 0894.535.681 | Vredestraat 72 Berchem | +32473808139 | plantplan@studiok.be

Bekijk alle opties

IK BETAAL IN 6 TERMIJNEN


 6X €175Ik betaal in 6 keer
MET 300€ KORTING TOT 09/06algemene voorwaardenprivacy policyIk betaal in 1 keer en bespaar
Ik betaal 6 keer 225€

IK BETAAL IN 6 TERMIJNEN


 6X €175Al onze opties

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

binnenkort beschikbaar

Blijf op de hoogte

De Ultieme Beplantingsgids

Standaard beplantingsschema's

Teken je plan DIY

Inventariseer zelf

Wij inventariseren

Persoonlijk plaatsbezoek

Plantplan op maat voor je tuin

Plantenlijst op basis van de geselecteerde planten

Bestellijst beplanting

Bestellijst invullijst

Uitleg plantplan

Offertevraag aanplanting

Opvolgen offerte en begeleiding aanplantingen

Hulplijn

Opvolging na aanplanting (2x)

BONUS: onderhoudskalender

BONUS: bomen voor een biodiverse tuin

Controle na aanplantingen

PLANTPLAN XL
wij doen het voor jou

€2.297 incl. BTW

of 6x€395

Bestel

€1.297 incl. BTW

of 6x€255 

Bestel

PLANTPLAN BASIS
doe het samen

€199 incl. BTW

ipv. €249 of 3x€75

Bestel

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

Standaard beplantingsschema’s

Teken zelf je plan DIY

Inventariseer zelf

Bekijk het hier

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

PLANTPLAN BASIS
doe het samen

Bestel NU

PLANTPLAN XL
wij doen het voor jou

Bestel NU

PRE-SALE

ACTIEKORTING!

BONUS: e-book bomen


PRE-SALE KORTING

bestel voor 8 Juli 23.59u

verzending week 11 Juli

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID

Nog 10 plaatsen beschikbaar Plantplan Basis + XL

Aanbod

Bestel

€199 incl. BTW* 

ipv. €249 of 3x€75

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

Al onze opties

De Ultieme Beplantingsgids

Standaard beplantingsschema’s

Teken zelf je plan DIY

Inventariseer zelf

Plantenlijst op maat

Bestellijst beplanting

BONUS: e-book: geschikte bomen

BONUS: onderhoudskalender

PRE-SALE ACTIEKORTING!

PLANTPLAN XL
wij doen het voor jou

Bestel

€2.297 incl. BTW*

of 6x€395

PLANTPLAN BASIS
doe het samen

Bestel

€1.297 incl. BTW*

of 6x€225 

De Ultieme Beplantingsgids

De Ultieme Beplantingsgids

Wij inventariseren

Inventariseer zelf

Persoonlijk plaatsbezoek

Plantplan op maat voor je tuin

Plantenlijst op maat

Bestellijst beplanting

Uitleg plantplan

Offertevraag aanplanting

Persoonlijk plaatsbezoek

Plantplan op maat voor je tuin

Plantenlijst op maat

Bestellijst beplanting

Uitleg plantplan

BONUS: onderhoudskalender

BONUS: bomen voor een biodiverse tuin

Opvolgen na aanplantingen (2x)

Hulplijn

Controle na aanplantingen

Opvolgen offerte en begeleiding aanplantingen

BONUS: onderhoudskalender

Weet je nog niet wat best is voor jou?

beperkte plaatsen

 NU nog 10 plaatsen beschikbaar

NOG BESCHIKBAAR

TOT 08/07

ONTDEK AL ONZE OPTIESMET PRE-SALE KORTING PLANTPLAN DIYNOG 10 PLAATSEN TOT NAJAAR