Plantplan DIY

doe-het-zelf

Transformeer zelf je tuin naar een tuin zonder zorgen

Transformeer samen met ons je tuin in 4 stappen

 • Na bestelling ontvang je van ons je ‘plantplan’ pakket met de Ultieme Beplantingsgids en het 'Plantplan DIY stappenplan'.
 • Je gaat zelf aan de slag met de inventarisatie van je tuin. De ultieme beplantingsgids neemt je mee in elke stap. 
 • Kies 1 van onze 5 verschillende planten thema's. Op basis van je inventarisatie weet je nu welke oriëntatie en bodemvochtigheid je hebt in je tuin. Dit koppel je met het gekozen thema voor de ideale plantencombinaties voor je tuin.
 • Je kiest 1 van de drie ontwerpstijlen voor je plantenborders. Op basis van het basisschema maak je je eigen plantplan. Je vindt alle stappen terug in het 'Plantplan DIY stappenplan'. 
 • Als bonus krijg je nog onderhoudstips voor de gekozen planten.

1

2

3

4

MAP JE TUIN

KIES JE THEMA

MAAK JE PLANTPLAN

PLANT JE PLANTEN

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het traject zorgt ervoor dat je heel gefaseerd maar ook heel bewust met je tuin aan de slag gaat. Het zelf kiezen van plantcombinaties is superfijn. De verschillende stappen staan ook gefaseerd uitgelegd op de verschillende pagina's ‘De Ultieme beplantingsgids’ en je ‘Plantplan DIY stappenplan’. En daarna zelf je tuin aanplanten geeft echt een voldaan gevoel. 

PLANTPLAN DIY**


 

nu €199*

ipv. 249€
PRE-SALE KORTING

bestel voor 8 Juli 23.59u

verzending week 11 Juli

*Alle prijzen zijn incl. 21% BTW. 

**Dit is een doe-het-zelf traject. Je gaat dus zelf aan de slag.


- Dries -

EVEN VOORSTELLEN

Over mij

Hallo allemaal, ik ben Karlien.

Opgegroeid in een bloemenwinkel was ik als kind al gepassioneerd door bloemen & planten, het buitenleven, de tuin. Als tiener werd ik ook gebeten door de interieurmicrobe. Dan maar allebei :)

Elke dag weer, vormt mijn eigen tuin mijn allergrootste bron van kleine gelukjes. Steeds nieuwe planten en bloemen die ontluiken, bloeien en weer verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe. 

In de zomer vliegen bijen, hommels en vlinders af en aan. In de winter schuilen er talloze insecten en komen vogels eten zoeken. Het is een plek vol biodiversiteit.

JIJ kan mee het verschil maken door samen met ons de stap te zetten naar een tuin met meer beleving en variëteit.

Mijn droom, dat is zoveel mogelijk mensen helpen om hun tuin om te vormen naar een plek waar niet alleen jij blij van wordt, maar ook fauna en flora. Elk klein stukje biodivers groen kan enorm veel impact maken. Daarom heb ik het plantplan ontwikkeld samen met mijn team. Al onze expertise gebundeld, speciaal voor jou.

Met de juiste plantenkeuze geniet je het hele jaar door van je tuin. Kleur, bloei en geuren wisselen elkaar af. Bijen, hommels en vlinders vliegen af en aan. Kortom, een tuin vol beleving en meer biodiversiteit.

Stop met dingen uit te proberen. Verlies niet langer tijd aan opzoekwerk en foute planten aankopen voor je tuin. 

Laat ons je helpen met onze expertise en bekijk onze oplossingen speciaal voor jou. 

FAQ

 1. Tekenen jullie het plantplan uit of moeten we dit zelf doen?

  Het plantplan DIY is een doe-het-zelf pakket. Je gaat dus wel degelijk zelf je plantplan uittekenen voor je tuin. Wij nemen je stap per stap mee, delen al onze expertise, maar dan is het aan jullie. 

 2. Moeten we zelf de vormgeving van de plantvakken verzinnen?

  Het plantplan DIY geeft een aantal basisplannen mee qua vormgeving (3 ontwerpstijlen) ingevuld in een grid van 3x1 en 6x2m met de optie met of zonder bomen/heesters. Je kan het grid van 1x1m repeteren in de lengte of breedte om je plantvak groter te maken. Het basisplan is dus gebaseerd op rechte vormen. Je kan dit altijd inpassen in een meer organische vormgeving mits de nodige aanpassingen aan het grid. 

 3. Kan een plantplan DIY voor alle groottes van tuinen?

  In principe kan dit zeker, maar weet wel dat grote borders uittekenen de nodige tijd en geduld vraagt. Hoe dieper je border, met hoe meer lagen je kan werken in opbouw (grootte en types van planten). De basisplannen zijn opgemaakt voor breedtes tot 2m die je kan repeteren in de diepte, al geven grote tuinen veel meer opties in opbouw dan wij met het plantplan DIY kunnen uitwerken. Heb je niet de tijd hiervoor, een complexe tuin of grootte tuin dan adviseren we een plantplan basis of XL te bestellen. Twijfel je? Aarzel dan niet om mij te mailen of plantplan@studiok.be of een whatsapp te sturen op 0473/808139

 4. Ik heb al een aantal mooie planten staan die ik graag wil bewaren of verplanten. Er staan al een aantal bomen en heesters, kan ik deze behouden?

  Duurzaamheid is ook werken met hetgeen aanwezig is. Tijdens je inventarisatie kan je aangeven wat je wenst te behouden. Pas deze in in je nieuwe plantplan. Let wel: bestaande bomen en struiken kunnen ook schaduw werpen nu of in de toekomst op je border(s). Pas je oriëntatie en bodemvochtigheid aan aan deze specifieke situatie.

 5. Hoe kies ik welke planten er worden voorzien? 

  We werken met vaste planten combinaties. Deze worden geselecteerd op basis van hun standplaats (bodem en uren zon per dag) en uitzicht. We werken met vaste thema’s zoals: Rustig Pastel, Lekker Knallen, Natuurlijk Wild, Paars-Wit en Droge Schaduw. In elk pakket zitten minimum 10 plantensoorten, een combinatie van kruidachtigen, heesters, varens, siergrassen en bloembollen. We selecteren de planten op duurzaamheid (langlevend), biodiversiteit (goed voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten) en aantrekkelijkheid (lange bloeiperiode, bloeiwijze, winterbeeld). Wil je liever een eindeloze plantenkeuze of heb je een specifieke situatie (groendak, rotstuin, ...) dan kan je een offerte op maat aanvragen voor je project. Dit kan via de 'mail me' button onderaan. De mogelijkheden worden dan eindeloos. We adviseren ook een geschikt mengsel voor je gazon, een bloemrijk grasland of een voedselrand (combinatie van struiken en vaste planten die eetbare vruchten of delen hebben). Dat allemaal binnen een plantplan op maat.

 6. Voorzien jullie enkel lage planten of ook heesters, struiken en bomen? 

  We voorzien per plantenpakket een 3-tal mogelijke heesters die we kunnen combineren binnen het thema en op basis van de standplaats. Let wel: het kan zijn dat de uren zon per dag veranderen als we op die plek ook een heester gaan zetten. Wil je graag een aantal bomen aanplanten dan verwijzen we naar het extra e-book: ‘Geschikte bomen voor een biodiverse tuin’. 

 7. We willen ook klimplanten voorzien, zit dit mee in het pakket? 

  Klimplanten zitten voorlopig nog niet mee in het pakket.

 8. Wat nadat we het plantplan hebben getekend? 

  We begeleiden jullie via onze Ultieme beplantingsgids die alle tools bevat om zelf het plan te realiseren. studio k werkt samen met een aantal partners waar je je planten kan bestellen en laten leveren. Wil je het toch liever uit handen geven dan kan je het plantplan XL bestellen. We regelen alles voor jou zodat je zonder zorgen kan genieten van je tuin.  We volgen het project verder mee op tot 2 jaar na aanplant (max. 2 plaatsbezoeken binnen de 2 jaar). Daarnaast bevat onze gids ook een heleboel handige tips & tricks voor onderhoud.

 9. Wat is het verschil met het plantplan basis en XL? 

  Bij het plantplan basis gaan we samen aan de slag. Wij komen langs tijdens een plaatsbezoek en tekenen het plantplan voor jou. Je krijgt dus een volledig plantplan op maat om dan zelf aan te gaan leggen. Bij het plantplan XL gaan we je volledig ontzorgen. Als extra bovenop het plantplan basis krijg je volgende:

  We vragen aan de hand van de bestellijst 1 of 2 offertes op bij één van onze partners. We overlopen de werken met hun, zorgen dat de werken worden gepland en komen langs voor een controle na het aanplanten. Na aanplant staan we jullie bij met raad en daad. Je krijgt toegang tot een hulplijn waar je onbeperkt vragen kan stellen. We volgen het project verder mee op tot 2 jaar na aanplant (max. 2 plaatsbezoeken binnen de 2 jaar).

 10. Wat als we na de aanplant nog met heel wat vragen zitten? Kunnen we dan nog bij jullie terecht?  

  Wij vinden het natuurlijk heel fijn om mee te volgen hoe de tuin evolueert, maar een verdere opvolging zit enkel in het XL traject en niet in het plantplan basis traject of DIY traject.
  Beplanting is net als de natuur altijd in evolutie en ondanks een doordachte keuze van de juiste plant op de juiste plek is dit iets wat we niet altijd in de hand hebben. Planten kunnen zich heel goed of net minder goed op een bepaalde plek voelen. 

 11. Is er een refund policy? 

  Nee, die is er niet. Waarom niet? Omdat we steeds voor tevreden klanten en kwaliteit gaan. Ben je niet helemaal tevreden over je ontvangen plantplan? Laat het ons dan weten en dan doen we het nodige. 

 12. Kan ik betalen in delen? En met welke betaalmiddelen? 

  Ja, dat kan je. Dan duid je dat gewoon aan bij het uitchecken en de betalingen gaan automatische maandelijks van je rekening af. Je krijgt ook aparte facturen per betaling. Indien je in één keer betaalt, kan je betalen met kredietkaart of bancontact. Indien je in delen betaalt, kan dit enkel met kredietkaart.

 13. En de bonussen? 

  De early bird bonussen zijn er enkel voor zij die voor zondagavond 26/6 (middernacht) beslissen het Plantplan DIY aan te kopen. De andere bonussen: de onderhoudskalender en e-book:‘Geschikte bomen voor een biodiverse tuin’ is er voor iedereen die mee stapt in het traject. 

 14. En wat met de tijdelijke korting? 

  Omdat je in het verleden al interesse toonde voor het plantplan hetzij via 1 van onze webinars, hetzij via de aankoop van de Ultieme Beplantingsgids krijg je een exclusieve korting in pre-sale. Momenteel leggen we de laatste hand aan het Plantplan DIY stappenplan en brengen we logistiek alles in orde. Je kan het Plantplan DIY dus exclusief in pre-sale bestellen aan deze mooie korting tot en met vrijdag 8/06 (middernacht).

 15. Wanneer krijg ik dan het Plantplan DIY toegezonden? 

  We stellen alles in het werk om het Plantplan te verzenden in de week van 11/07. Van zodra de pakketjes worden verzonden, krijg je een automatisch bericht via onze partner logistiek. 

 16. Tot wanneer kunnen we beslissen?

  Je kan nog beslissen tot en met 8/6 (middernacht). Nadien gaan de deuren toe, tot ergens in het najaar. Weet dat het nu de ideale periode is om te starten met een plantplan. Je hebt nog voldoende tijd om alles voor te bereiden, kan je planten tijdig bestellen (grootste beschikbaarheid van planten is in de maanden september en oktober) en aanplanten in de meest ideale periode (vanaf eind oktober). 

 17. Nog vragen?

  Mail me op plantplan@studiok.be of stuur een whatsapp op 0473/808139 (ik antwoord niet in het weekend of in vakanties). 


 • Je maakt je eigen bestellijst. Hierbij kan je makkelijk bij 1 van onze partners kwekers gaan bestellen. 
 • Wil je de aanleg liever uit handen geven? Dan kan je samenwerken met onze partners tuinaanleggers.
 • Tot slot vind je in de Ultieme Beplantingsgids alles over de voorbereiding, het aanplanten en het beheer achteraf.
 • En nu even geduld zodat alles kan groeien!

Zit je nog met een aantal vragen? 

Laat het ons gerust weten via hello@studiok.be

Bestel

Onze beplantingsgids - 166 pagina's aan inspiratie en know-how

 • Hoe meet je je tuin op?
 • Leer inschatten welke bodem je hebt (like a pro!)
 • Leer het onderscheid tussen standplaatsen en waarom sommige stadstuinen heel erg op een bos lijken
 • Plantenterminologie eens en voor altijd duidelijk - jij weet voortaan wat strooi- en matrixplanten zijn!
 • 33 heerlijke planten combinaties, met voor ieder wat wils: Paars Wit, Lekker Knallen, Rustig Pastel, Natuurlijk Wild en Droge Schaduw (een 'specialleke')
 • Alfabetische plantenindex met bloeikenmerken en winterbeeld
 • Leer hoe je een beplantingsplan kan lezen en ga zelf aan de slag met de aanleg ervan
 • Hoe bereid je je tuin optimaal voor op een geslaagde aanleg?
 • Wat zijn de beste momenten voor de aanleg en een bezoek aan de kweker? 
 • Alle onduidelijkheden rond bemesting weggewerkt
 • Laat je nu die gevallen bladeren liggen of niet, en waarom?
 • Tips voor snoeien, bodemverbetering en bewatering
 • Beheer op korte én de lange termijn, planten delen en vermeerderen
 • Hoe (on)kruid tot je vriend maken, en slakken ook
 • Onze partner kwekers en tuinaannemers bij jou in de buurt
 • Een inspirerende literatuurlijst
 • En zoveel meer!
Bekijk voorbeeldJa, ik wil van start gaan!
 • Hoe een plantplan tekenen, alle stappen
 • Leer hoe je een border opbouwt met verschillende planttypes
 • Kies uit 3 ontwerpstijlen voor je border, voor ieder wat wils
 • Teken je border(s) uit op basis van een basisgrid van 3x1 en 6x2m
 • Basisplannetjes met en zonder bomen/struiken
 • Reken eenvoudig het aantal planten uit op basis van onze richtlijnen per plant

Plantplan DIY - stappenplan

MET REALISATIE PAKKET


 

+ €295*

Bestel

Dat kan! Wij vragen aan de hand van de bestellijst een offerte op bij 1 van onze partners. We zorgen dat de werken worden gepland en komen langs voor controle na het aanplanten. Een kleine extra investering om je helemaal te laten ontzorgen!

Wil je een ongelimiteerde plantenkeuze?

Bovenop de combinaties uit de beplantingsgids nemen we in ons plan andere planten op zoals klimplanten, bomen, planten voor daktuinen etc. 
De mogelijkheden zijn eindeloos.

BEPLANTINGSPLAN OP MAAT XL


 

+ €400*


Is de te beplanten zone > 80m2
dan komt er per 10m2 €12 bij

Bestel

Kies je favoriete planten uit de gids en ga zelf aan de slag. Doe je het liever samen met ons? 

Bekijk dan ons volledige aanbod.

Stel je vragen

*Een basispakket is gebaseerd op maximum 80m2 te beplanten tuin. Enkel de te beplanten oppervlakte wordt gerekend en dus niet de gehele tuin oppervlakte. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verplaatsingsvergoeding voor afstanden > 50km van Antwerpen.

Iets voor jou?WerkwijzeAanbodWie is Karlien?PrijsFAQ

*Incl. 21% BTW.

Iets voor jou?

 • Je wil een tuin vol kleur, bloei en biodiversiteit maar kent ken niets van planten en bent op zoek naar begeleiding
 • Je wil nu eindelijk je tuin aanplanten met planten die wel werken voor je tuin 
 • Je besteedt uren en uren tijd aan het zelf doorzoeken van verschillende informatiebronnen, waarvan je bovendien niet zeker ben of deze wel betrouwbaar zijn

Onze jaren ervaring hebben geleerd wat werkt en welke planten mooi combineren. Daarnaast houden wij van een duidelijke aanpak, mooie vormgeving en en het delen van al onze expertise met jullie. In 4 stappen nemen we je mee om van plantenkeuze tot realisatie te gaan. We geven je een inzicht in de dynamiek van je tuin en je leert van ons hoe je deze op een ecologische wijze kan beheren. 

 • Je tuin is een samenraapsel van planten en stijlen en je wil er 1 geheel van maken
 • Je wil een boeiende tuin waar altijd wat te beleven valt, en dat kan je zelf niet
 • Je wil graag meehelpen aan meer biodiversiteit in de Vlaamse tuinen 
 • Je wil je tuin beter leren kennen
 • Je wil dit niet langer alleen doen. 

Plantplan DIY

Extra's

Werkwijze

Wil je de aanleg uit handen geven?

Onze beplantingsgids - sneak preview

10 gratis tuintipsStart hier

Voor wie niet?

Je wil niet zelf aan de slag met het tekenen van je plantplan. Je laat het plantplan liever uittekenen door ons. 

Heb je een grote tuin, dan kan het veel tijd in beslag nemen om zelf een plantplan uit te werken. Weet dat we het ook voor jullie kunnen uitwerken.

ONZE AMBASSADEURS

Bekijk getuigenis

Bij de start van het traject werkten we met ambassadeurs om het traject af te toetsen en te verfijnen. Ontdek op YouTube wat zij ervan vonden.

Je wil een tuin vol kleur, bloei en biodiversiteit maar kent ken niets van planten. Je wil nu eindelijk je tuin aanplanten met planten die wel werken voor je tuin. Ons plantplan Doe-het-zelf traject helpt je om je tuin om te vormen naar een tuin zonder zorgen. Je krijgt van ons alle tools om zonder moeite aan de slag te gaan.

 En jij, jij ontwerpt helemaal zelf je plantplan voor je tuin. 

Ja, dit wil ik

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Met ‘De Ultieme beplantingsgids’ spaar ik uren en uren tijd uit die ik anders zou besteden aan het zelf doorzoeken van verschillende informatiebronnen, waarvan ik bovendien niet zeker ben of deze wel betrouwbaar zijn. Met het boek vind ik alle info op 1 plaats, en ben ik er zeker van dat deze van experten komt. ‘Het plantplan DIY stappenplan’ geeft een degelijke basis om je eigen plantplan uit te werken. Echt tof om helemaal zelf een planten ontwerp te maken voor mijn tuin!
 

- Marlies  -

Resultaat

Wil jij ook een tuin zonder zorgen?  Gewoon genieten van een tuin vol kleur en beleving. We nemen je stap per stap mee en je leert je tuin helemaal kennen.

Na dit traject:

 • Heb je een tuin vol sfeer en beleving met het hele jaar door wat te beleven en vol biodiversiteit. 
 • Is je tuin één mooi geheel.
 • Draag je bij aan meer biodiversiteit in de Vlaamse tuinen.
 • Is  het gedaan met uren opzoekingswerk. Je krijgt alle info duidelijk bij elkaar.
 • Heb je je tuin leren kennen en weet je hoe je je tuin kan inventariseren voor een goede start.

 

 • Je weet perfect hoe je de planten uit jouw plantenplan moet onderhouden met onze onderhoudskalender.
 • Je hebt geleerd hoe je plantplan kan tekenen en zelf je plan kan gaan aanplanten
 • Weet je hoe je je tuin moet voorbereiden voor een geslaagde aanleg.
 • Weet je alles over bodemverbetering, bewatering en beheer op korte en lange termijn.

Een plantplan dat werkt, gaat verder dan mooie bloemen. Denk aan kleurencombinaties, verschillen in groottes en bloemvormen, combinaties van bladvormen en elk seizoen iets dat je zintuigen prikkeltOns traject kan perfect afgestemd worden op iedere tuin en smaak.

Ja, dit wil ik

BEPLANTINGSGIDS+ STAPPENPLAN

PLANTPLAN DIY

PLANTENLIJST

BESTELLIJST

De Ultieme Beplantingsgids bevat alle info over de inventarisatie van je tuin, de juiste keuze van de beplanting en hoe je begint met de voorbereidingen, het aanplanten en de nazorg. Het Stappenplan leert je hoe je je eigen plantplan kan uitwerken.

Per combinatie wordt er een overzichtelijke lijst met alle planten die we gebruikt hebben toegevoegd met kenmerken zoals bloeiperiode en -kleur. 

De hoeveelheid planten per plantvak kan je eenvoudig zelf berekenen

Vul dit in op onze bestellijst zodat je rechtstreeks bij één van onze partners kan bestellen. Hier krijg je 10% korting

Het resultaat: je eigen op schaal getekende plattegronden voor je tuin op basis van standaard plantschema’s voor verschillende afmetingen. 

We hebben al onze ervaring gebundeld. We leggen uit hoe je een plantplan kan tekenen. Je krijgt de keuze uit drie ontwerpstijlen die je kan gebruiken. We leren op welke manier je een gevarieerd plantplan kan uitwerken dat past voor je tuin. 

ONZE ERVARING GEBUNDELD

Wat krijg je?

Surf je mobiel? Bekijk hem dan hier op YouTube

Al onze opties

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

binnenkort beschikbaar

Blijf op de hoogte

De Ultieme Beplantingsgids

Standaard beplantingsschema's

Teken je plan DIY

Inventariseer zelf

Wij inventariseren

Persoonlijk plaatsbezoek

Plantplan op maat voor je tuin

Plantenlijst op basis van de geselecteerde planten

Bestellijst beplanting

Bestellijst invullijst

Uitleg plantplan

Offertevraag aanplanting

Opvolgen offerte en begeleiding aanplantingen

Hulplijn

Opvolging na aanplanting (2x)

BONUS: onderhoudskalender

BONUS: bomen voor een biodiverse tuin

ONDERHOUDSADVIES EN -KALENDER

In onze beplantingsgids vind je ook handige tips & tricks voor het onderhoud.

Per soort krijg je een handige kalender met een duidelijke beschrijving voor het onderhoud

boek voor 4 juni 23.59u

AAN DE SLAG MET BIODIVERSITEIT IN JE TUIN, MEER DAN PLANTEN ALLEEN

e-book

Biodiversiteit is zoveel meer dan enkel beplanting. Zo kan je ook aan de slag met om meer dieren aan te trekken in je tuin, waterleven te integreren en leer je alles over biodiversiteit. 

10 KLIMPLANTEN VOOR JOUW TUIN & HUN KLIMHULP

Heb je muren die wat extra groen kunnen gebruiken? Elke m2 groen telt! Daarom gidsen we jullie graag mee in een overzicht van onze 10 favoriete klimplanten. Welke standplaats en oriëntatie verkiezen ze, en wat voor klimhulp moet je voorzien?

e-book

Bonus t.w.v. 180 euro

Voor wie wel?

Je wil zelf aan de slag met het uittekenen van een plantplan voor je tuin.

Je hebt tijd om je te verdiepen in hoe je een plantplan tekent voor je tuin, voor de uitwerking en realisatie ervan.

Bekijk hier: Plantplan basis en XL
EVEN VOORSTELLEN

Team studio k

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Een groeiend bureau dat ernaar streeft kwalitatieve projecten met oog voor detail te ontwerpen en uit te werken op het draagvlak tussen architectuur, interieur en exterieur.

studio k creëert omgevingen die inspireren en motiveren. Een geïntegreerde ontwerp-aanpak met focus op de identiteit de gebruiker en de omgeving waarbij we elke ruimte voorbij zijn beperkingen duwen naar zijn volledig potentieel. We integreren groen in de binnenomgeving en koppelen eigentijdse buitenruimte gekoppeld wordt aan hoogstaande interieurarchitectuur. 

Met studio k leggen we de focus op totaalprojecten architectuur, interieur en tuin. 
'Samen, met en voor mensen, ontwikkelen wij inspirerende omgevingen om in te leven, te werken, je thuis te voelen.'

Met studio k by karlien willen we als team een stap verder gaan en onze kennis en expertise zoveel mogelijk delen met iedereen. Hiervoor ontwikkelen we hands-on trajecten en producten met de focus op beplanting, biodiversiteit en klimaat.

Zo willen we onze kennis tot in jullie huiskamer en tuin brengen. We love to share! 

NOG VRAGEN?

Mail me

Blijf er niet mee zitten en contacteer mij!

Het traject zorgt ervoor dat je heel gefaseerd maar ook heel bewust met je tuin aan de slag gaat. Het zelf kiezen van plantencombinaties is superfijn. Wanneer studio k het plantplan bezorgt, krijg je al een eerste idee van resultaat. Het plan lezen is niet zo moeilijk als je het werkboek erbij neemt. Alle stappen staan ook uitgelegd in je plantplan. De modderhanden op het plan doen je beseffen dat je heel actief met het plan gewerkt hebt.
 plantplan doe-het-zelf

Een plantplan op maat van je tuin

Doe het zelf mét ons stappenplan

Focus op een duurzame tuin vol biodiversiteit

Focus op een duurzame tuin vol biodiversiteit

Bij de uitwerking van het plan behielden we de basis van de reeds aangelegde tuin, maar kwam er meer ruimte voor groen.
Onze volledig verharde voortuin werd omgetoverd tot een groene oase van rust. Wij zijn fan van dit unieke traject wegens haar budgetvriendelijkheid. Het opent deuren zodat meer mensen beroep kunnen doen op tuinprofessionals om het maximale uit hun tuin te kunnen halen. Wij gaven ons vertrouwen in de expertise van het team van studio k en ontvingen een rijkgevulde tuin terug vol kleur & beleving!

Controle na aanplantingen

Aanbod

PLANTPLAN XL
wij doen het voor jou

Bestel

€2.297 incl. BTW*

of 6x€395

PLANTPLAN BASIS
doe het samen

Bestel

€1.297 incl. BTW*

of 6x€225 

De Ultieme Beplantingsgids

De Ultieme Beplantingsgids

Wij inventariseren

Inventariseer zelf

Persoonlijk plaatsbezoek

Plantplan op maat voor je tuin

Plantenlijst op maat

Bestellijst beplanting

Uitleg plantplan

Offertevraag aanplanting

Persoonlijk plaatsbezoek

Plantplan op maat voor je tuin

Plantenlijst op maat

Bestellijst beplanting

Uitleg plantplan

BONUS: onderhoudskalender

BONUS: bomen voor een biodiverse tuin

Opvolgen na aanplantingen (2x)

Hulplijn

Controle na aanplantingen

Opvolgen offerte en begeleiding aanplantingen

BONUS: onderhoudskalender

MET gratis 1u EXPERTEN ADVIES! nog tot 26/06

We geven je alle tools om zelf aan de slag te gaan. Stap per stap leer je om je eigen plantplan te ontwerpen voor je tuin. 

EARLY BIRD BONUS

EARLY BIRD BONUS

Ja, dit wil ik

Weet je nog niet wat best is voor jou?

Neem even contact op als je met vragen zit. Ik beantwoord ze graag.

Mail me

PLANTPLAN XL
wij doen het voor jou

€2.297 incl. BTW

of 6x€395

Bestel

€1.297 incl. BTW

of 6x€255 

Bestel

PLANTPLAN BASIS
doe het samen

Plantplan DIY

Kies je favoriete planten uit de gids en ga zelf aan de slag. Doe je het liever samen met ons? 

Bekijk dan ons volledige aanbod.

PLANTPLAN DIY**


 

nu €199*

ipv. 249€


Bekijk alle optiesNiet zelf doen? Bekijk de andere opties

*Alle prijzen zijn incl. 21% BTW. 

**Dit is een doe-het-zelf traject. Je gaat dus zelf aan de slag.


Stuur me op 0473/80 81 39Stel je vragen via mail

Twijfel je nog of Plantplan DIY iets voor jou is?

Stel al je vragen via mail.


PRE-SALE KORTING

bestel voor 8 Juli 23.59u

verzending week 11 Juli

Weet je niet welk plantplan bij je past? Bekijk hieronder al onze opties.

EARLY BIRD BONUS

beperkte plaatsen

 NU nog 10 plaatsen beschikbaar

© 2022 studio k | Alle rechten voorbehouden | BE 0894.535.681 | Vredestraat 72 Berchem | +32473808139 | plantplan@studiok.be

Ik betaal 3 keer 75€Bekijk alle opties

IK BETAAL IN 3 TERMIJNEN


 3X €75

ipv. 3x95€IK BETAAL IN 6 TERMIJNEN


 6X €175Ik betaal in 6 keer
MET 50€ KORTING TOT 08/07Ik betaal in 1 keer en bespaaralgemene voorwaardenprivacy policyIk betaal in 1 keer en bespaar

IK BETAAL IN 3 TERMIJNEN


 3X €75*

ipv. 3x95€


Ik betaal 3 keer 75€

PERSOONLIJKE SUPPORT

Boek je voor zondag 26 juni 23.59u dan krijg je onze exclusieve DIY support. Je krijgt 1u voor een online call en incheckmoment met een expert van ons team. Stel al je vragen over je plantplan. 

PERSOONLIJKE SUPPORT

Boek je voor zondag 26 juni 23.59u dan krijg je onze exclusieve DIY support. Je krijgt 1u voor een online call en incheckmoment met een expert van ons team. Stel al je vragen over je plantplan. 

ONDERHOUDSADVIES EN -KALENDER

In onze beplantingsgids vind je ook handige tips & tricks voor het onderhoud.

Per soort krijg je een handige kalender met een duidelijke beschrijving voor het onderhoud

DE GESCHIKTE BOOM VOOR EEN BIODIVERSE TUIN

Je leert welke bomen geschikt zijn voor jouw grootte van tuin, de specifieke standplaats en vooral welke bomen biodiversiteit kunnen toevoegen!

DE GESCHIKTE BOOM VOOR EEN BIODIVERSE TUIN

Je leert welke bomen geschikt zijn voor jouw grootte van tuin, de specifieke standplaats en vooral welke bomen biodiversiteit kunnen toevoegen!

BONUS

€199 incl. BTW

ipv. €249 of 3x€75

Bestel

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

Standaard beplantingsschema’s

Teken zelf je plan DIY

Inventariseer zelf

Bestel NU

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

PLANTPLAN BASIS
doe het samen

Bekijk het hier

PLANTPLAN XL
wij doen het voor jou

Bekijk het hierNU MET GRATIS 1u SUPPORT BONUSONTDEK AL ONZE OPTIES

PRE-SALE

ACTIEKORTING!

NU MET GRATIS 1u SUPPORT BONUSboek voor 26 juni 23.59u

BONUS

BONUS

boek voor 8 juli 23.59u
Bestel

€199 incl. BTW* 

ipv. €249 of 3x€75

PLANTPLAN DIY
doe het zelf

Al onze opties

De Ultieme Beplantingsgids

Standaard beplantingsschema’s

Teken zelf je plan DIY

Inventariseer zelf

Plantenlijst op maat

Bestellijst beplanting

BONUS: e-book bomen

BONUS: e-book: geschikte bomen

BONUS: onderhoudskalender

PRE-SALE ACTIEKORTING!

NOG BESCHIKBAAR

TOT 08/07

PRE-SALE ACTIEKORTING!

PRE-SALE ACTIEKORTING!


PRE-SALE KORTING

bestel voor 8 Juli 23.59u

verzending week 11 Juli