15.07.2020

ONTWERPER TUIN- EN LANDSCHAPSARCHITECT met een grote kennis & passie voor beplanting & beheer

studio k is op dringend zoek naar een ontwerper tuin- en landschapsarchitect met een grote kennis & passie voor beplanting. Ervaring met de opmaak van beheerplannen is een pluspunt. Ervaring in de opvolging van kleine & grotere private projecten eveneens.

‘Samen, met en voor mensen, ontwikkelen wij inspirerende omgevingen om in te leven, te werken, je thuis te voelen’ – studio k –

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij focussen ons op private projecten op het raakvlak tussen architectuur, interieur en buitenruimte. Daarnaast ontwikkelen we inspirerende omgevingen in de publieke ruimte en het landschap.

De vraag naar het inrichten van (natuurlijke) tuinen vol beleving met aandacht voor beplanting & beheer stijgt. Daarnaast werken wij aan een heel aantal boeiende uitvoeringsprojecten publieke ruimte en masterplannen. Als ontwerper tuin-en landschapsarchitect sta je in voor het ontwerp van diverse tuinen. Je maakt uitvoeringsplannen op en staat mee in voor de uitvoeringsopvolging van deze projecten. We besteden veel aandacht aan de opmaak van doordachte beplantingsplannen en beheerconcepten. Je werkt mee aan beplantingsplannen voor projecten publieke ruimte. Je hebt zowel interesse in de kleine schaal van tuinen als in projecten publieke ruimte.

Je bent ambitieus, leergierig, hecht veel belang aan detaillering. Je bent een krak in het uittekenen van ontwerpen en uitvoeringsplannen. Je kan projecten analyseren en met de nodige fijnzinnigheid vorm geven. Je kan zelfstandig werken en je eigen werk kritisch reflecteren. Je beschikt over kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop en ontwikkelt jezelf graag verder in deze programma’s. Geen kennis van Vectorworks dan bieden we je alle kansen om je hierin verder te ontwikkelen. Heb je nog andere passies en sterke punten, laat het ons zeker weten!

Binnen het team krijg je alle ruimte en begeleiding om je talenten maximaal te ontplooien. Je helpt studio k verder mee uitbouwen tot een eigenzinnig en kwalitatief bureau met een sterke visie.

‘Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken door omgevingen te ontwikkelen die een positieve impact hebben op hun gebruikers, op onze leefwereld en het klimaat’ – studio k –

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief voor 09/08 naar hello@studiok.be