19.01.2024

JOBSTUDENT TUINARCHITECT

studio k & tuinboost zoeken een jobstudent!

Ben jij een leergierige student 2de of 3de jaar tuin-en landschapsarchitectuur met sterke grafische en ontwerpvaardigheden en affiniteit met ontwerpen van architecturaal natuurlijke tuinen?

Wij zoeken een jobstudent die ons kan ondersteunen gedurende minimum 1 dag per week. Indien de samenwerking bevalt kan dit verder verlengd worden.

studio k is een full service interieur en exterieur studio. Wij focussen ons op private projecten op het raakvlak tussen architectuur, interieur en buitenruimte.

Met tuinboost focussen we ons op trajecten en producten rond biodiversiteit, beplanting en klimaat. We ontwerpen klimaatvriendelijke stadstuinen en helpen mensen een tuin vol biodiversiteit en beplanting te realiseren met ons plantplan trajecten.

Kan je zelfstandig en kritisch werken aan projecten? Bij ons krijg je de kans om projecten op van A tot Z uit te werken en op te volgen. Je duikt mee in de wereld van de beplanting en contentcreatie. We zoeken iemand met een goed humeur die zijn kwaliteiten optimaal kan ontplooien in een omgeving met een constante wisselwerking tussen architectuur, interieurarchitectuur en tuinarchitectuur. Heb je kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en/of wil je jezelf hier graag verder in ontwikkelen? Bij ons krijg je professionele begeleiding en feedback en een kans om ervaring op te doen. Inspireer mee onze volgers met interessante expertise en content.

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar project@studiok.be