Beplantingsplan Op Maat

In 4 eenvoudige stappen transformeren we je tuin naar een plek vol kleur en beleving

Klaar? Voor een jaar vol verwondering!

Is je tuin reeds aangelegd of prima zo volgens jou? Maar je mist kleur, geur en bloei het hele jaar door? En je weet echt niet hoe hieraan te beginnen? 

Via ons handig werkboek ‘beplantingsplan op maat’ nemen we je mee om stap per stap je tuin om te vormen. 

We begeleiden je persoonlijk in de keuze van het juiste planten-assortiment en bezorgen je binnen de 10 werkdagen een handig beplantingsplan op maat. Via de handige bestellijst ben je zo vertrokken om zelf aan de slag te gaan.

Zo zal jij ook het hele jaar door kunnen genieten van je tuin. Van de eerste voorjaarsbloei in de lente, de vrolijke kleuren van de zomerbloeiers, de verschillende tinten herfstbloeiers, en in de winter een prachtig wintersilhouet!

In 4 eenvoudige stappen naar een tuin vol kleur & beleving

 • schrijf je in via deze pagina
 • we bellen je om je vragen te bespreken en bezorgen je alle info
 • je betaalt de prijs voor een basispakket en geeft het aantal m2 te beplanten oppervlakte op 
 • na betaling ontvang je van ons het werkboek ‘beplantingsplan op maat' per post en digitaal
 • met ons handig werkboek ‘beplantingsplan op maat’ kan je stap per stap je tuin inventariseren en het juiste planten assortiment kiezen
 • zo komen we er samen achter wat bij je past en hoe je tuin eruit moet komen te zien
 • boek via onze agenda een afspraak voor een plaatsbezoek waar we jullie wensen bespreken en je tuin opmeten
 • we overlopen het werkboek & beantwoorden jullie vragen
 • zo zijn we helemaal voorbereid om aan de slag te gaan met jullie beplantingsplan 

1

2

3

4

INSCHRIJVING

INVENTARISATIE

PLAATSBEZOEK

BEPLANTINGSPLAN OP MAAT

Wat krijg je?

WERKBOEK BEPLANTINGSPLAN OP MAAT

TEKENING OP SCHAAL

PLANTENLIJST

BESTELLIJST

 • alle info over de inventarisatie van je tuin, de juiste keuze van de beplanting en hoe je begint met de voorbereidingen, aanplanten en nazorg
 • alle tools om zelf het plan te realiseren
 • een overzichtelijke lijst met alle planten die we gebruikt hebben, gesorteerd volgens code, en met hoeveelheid per plantvak
 • de te bestellen beplanting, met aantallen per soort en levermaat 
 • met deze lijst kan je rechtstreeks naar één van onze partners om je planten te bestellen

NU MET EXTRA BONUS

Onderhoudsadvies & Onderhoudskalender

In het werkboek vind je ook handige tips & tricks voor het onderhoud

Per soort krijg je een handige onderhoudskalender met een duidelijke beschrijving voor het onderhoud

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Mijn tuin straalt door een gevarieerde mix aan beplanting, waar zowel in schaduw als zon door de seizoenen heen een boeiend beeld is ontstaan, zelfs in de winter!

En wat daarna?

ZELF AAN DE SLAG!

Je kan zelf aan de slag om het beplantingsplan te realiseren. 

studio k werkt samen met een aantal partners waar je je planten kan bestellen en laten leveren.

Wil je het toch liever uit handen geven dan bieden wij nog een realisatie pakket aan. Je investering voor dit pakket bedraagt amper

€295*

Wij vragen aan de hand van de bestellijst een offerte op bij 1 van onze partners. We zorgen dat de werken worden gepland en komen langs voor controle na het aanplanten. Een kleine extra investering om je helemaal te laten ontzorgen!

JE GEEFT HET UIT HANDEN & WIJ REGELEN ALLES!

of

Jouw investering voor meer biodiversiteit & beleving 

STANDAARD


 

€950*


Zijn de plantvakken > 80m2
dan komt er per 10m2 €12 bij

€12


Contacteer ons

MET REALISATIE PAKKET


 

€1245*


Zijn de plantvakken > 80m2
dan komt er per 10m2 €12 bij

€12


Contacteer ons

*Prijs is incl. 21% BTW en excl. verplaatsingsvergoeding voor afstanden > 50 km van Antwerpen.

*Een basispakket is gebaseerd op maximum 80m2 te beplanten tuin. Enkel de te beplanten oppervlakte wordt gerekend en dus niet de gehele tuin oppervlakte. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verplaatsingsvergoeding voor afstanden > 50km van Antwerpen.

- Eline -

EVEN VOORSTELLEN

Wie is studio k?

Ik ben Karlien Heremans, bezielster van studio k, en als kind was ik al gebeten door de liefde voor planten en het buitenleven. 

Ook mijn team is gepassioneerd door bloemen & planten en onze drijfveer is om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van onze kennis en expertise. In de afgelopen jaren hebben wij heel wat mensen geholpen in hun droom naar een tuin vol leven, een plek om voluit te kunnen genieten. Nog dagelijks leren wij bij over planten, een eindeloos inspirerende wereld van mogelijkheden en combinaties. 

JIJ kan mee het verschil maken door samen met ons de stap te zetten naar een tuin met meer beleving en variëteit.

Want een tuin met meer bloemen en planten is niet alleen mooi maar ook goed voor ons klimaat, de biodiversiteit en alle insecten en dieren die hier mee van genieten. Een WIN WIN voor iedereen.

Met de juiste plantenkeuze geniet je het hele jaar door van je tuin. Kleur, bloei en geuren wisselen elkaar af. Bijen, hommels en vlinders vliegen af en aan. Kortom, een tuin vol beleving en meer biodiversiteit.

Je doet dit niet alleen!
We begeleiden jou persoonlijk in de keuze van het juiste plantenassortiment dat helemaal bij jou past.

FAQ

 1. Ik weet niet hoeveel m2 de zone is die ik wil aanplanten?
  Geen probleem, tijdens onze opmeting ter plekke bepalen we samen welke zones in de tuin je wil laten ontwerpen en aanplanten. Als je op het standaard traject intekent, betaal je altijd de basisprijs van €950 incl. BTW. 
  Zijn de aan te planten zones groter dan 80m2 worden de extra m2’s na onze opmeting in rekening gebracht. De aan te planten zones zijn de bestaande plantvakken, of stukken gazon en verhardingen die je wil omvormen tot plantvakken.

 2. Ik heb al een aantal mooie planten staan die ik graag wil bewaren of verplanten. Er staan al een aantal bomen en heesters, kan ik deze behouden? 
  Duurzaamheid is ook werken met hetgeen aanwezig is. Daarom houden we altijd rekening met bestaande bomen, heesters en beplanting. Het idee van dit concept is echter wel om meer biodiversiteit toe te voegen, daarom zijn soms bepaalde keuzes te maken. Wij maken samen met jullie de overweging en bekijken de mogelijkheden.

 3. Mag ik mee kiezen welke planten er worden voorzien? 
  We werken met een aantal vaste plantenpakketten. Deze worden geselecteerd op basis van hun standplaats (bodem en uren zon per dag) en uitzicht. We werken met vaste thema’s zoals: ‘rustig pastel’, ‘lekker knallen’, ‘natuurlijk wild’, ‘paars-wit’ en ‘100% inheems’. In elk pakket zitten minimum 10 plantensoorten, een combinatie van vaste planten, siergrassen en bloembollen. We selecteren de planten op duurzaamheid (langlevend), biodiversiteit (goed voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten) en aantrekkelijkheid (lange bloeiperiode, bloeiwijze, winterbeeld).

 4. Voorzien jullie enkel lage planten of ook heesters en struiken? 
  We voorzien per plantenpakket een 3-tal mogelijke heesters die we kunnen combineren binnen het thema en op basis van de standplaats. Let wel: het kan zijn dat de uren zon per dag veranderen als we op die plek ook een heester gaan zetten. We adviseren jullie hier graag over tijdens ons plaatsbezoek.

 5. Wat nadat we het beplantingsplan van jullie hebben ontvangen? 
  We begeleiden jullie via ons werkboek ‘beplantingsplan op maat’ dat alle tools bevat om zelf het plan te realiseren. studio k werkt samen met een aantal partners waar je je planten kan bestellen en laten leveren. Wil je het toch liever uit handen geven dan bieden wij nog een realisatie pakket aan. We regelen alles voor jou zodat je zonder zorgen kan genieten van je tuin.  Daarnaast bevat het werkboek ook wat handige tips & tricks voor onderhoud.

 6. Wat als we na de aanplant nog met heel wat vragen zitten? Kunnen we dan nog bij jullie terecht? 
  Wij vinden het natuurlijk heel fijn om mee te volgen hoe de tuin evolueert, maar een verdere opvolging zit niet standaard mee in dit traject. Enkel onze ambassadeurs genieten van dit voordeel. 
  Beplanting is net als de natuur altijd in evolutie en ondanks een doordachte keuze van de juiste plant op de juiste plek is dit iets wat we niet altijd in de hand hebben. Planten kunnen zich heel goed of net minder goed op een bepaalde plek voelen. Daarom hebben we voor onze bestaande klanten een membership ‘groenservice’ ontwikkeld. Binnen dit membership krijg je gericht advies van ons met de focus op beplanting & beheer en komt onze groenconsulent 2-jaarlijks langs voor een rondgang ter plekke. Daarnaast geniet je nog van allerlei voordelen. Wil je hier meer over weten, vraag dan naar ons traject ‘membership groenservice’.


Contacteer ons voor meer info
 • wij maken jullie beplantingsplan op maat met een handige plantenlijst erbij en dit binnen de 10 werkdagen
 • een op schaal getekende plattegrond van de te beplanten zones

Zit je nog met een aantal vragen? 

Laat het ons gerust weten via hello@studiok.be

Werkboek Beplantingsplan Op Maat
Werkboek Beplantingsplan Op Maat
Werkboek Beplantingsplan Op Maat
Werkboek Beplantingsplan Op Maat
Werkboek Beplantingsplan Op Maat
Werkboek Beplantingsplan Op Maat

Contacteer ons om je vragen te bespreken, of stuur een mailtje op hello@studiok.be