Menu

studio k vormde een gelijkvloers appartement met tuin om tot een aangename woning voor twee. De totaalrenovatie van het appartement met de uitbreiding achteraan, het ontwerp van de tuin en het wisselen van de leeffuncties naar de achterzijde op het westen, hebben ervoor gezorgd dat in dit appartement de nodige lichtinval en ruimtelijkheid werden gecreƫerd. Alle aandacht gaat naar de tuin en het maatwerk in het interieur waardoor elke ruimte optimaal kan worden benut en ingevuld. De circulatie rondom een centraal blok met badkamer en berging zorgt ervoor dat er altijd connectie is tussen de leef- en slaapruimtes onderling.

interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-11
tuin-stadsappartement-deurne-studio-k-5
tuin-stadsappartement-deurne-studio-k-1
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-13
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-07
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-06
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-02
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-01
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-03
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-04
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-12
interieur-renovatie-stadsappartement-met-tuin-deurne-studio-k-05
tuin-stadsappartement-deurne-studio-k-3
tuin-stadsappartement-deurne-studio-k-4

uitvoering interieur: K&M interieur
uitvoering gepolierde beton: Rapidsol
uitvoering tuin: groenpunt
fotografie: ohnest.be