Menu

Voor Marlux nv realiseerde studio studio k een renovatie van een conciƫrgewoning tot multifuncionele kantoorruimtes.

Op de tweede verdieping boven de kantoren van Marlux in Tessenderlo bevindt zich de vroegere conciƫrgewoning. Op vraag van de bouwheer werd er een voorstel gemaakt om de ruimte om te vormen naar vergaderruimtes. Een trap vanaf de eerste verdieping is voorzien aangezien deze verdieping enkel langs de brandtrap bereikbaar was. Een multifunctionele ruimte voorzien van kitchenette en buitenterras vormt het hart van ruimte. Daarnaast zijn er nog twee kleine vergaderruimtes die via een vouwschuifwand kunnen worden samengevoegd. Een spel van houten latten, glas en gesloten panelen in eikfineer zorgen voor een gevarieerd en warm beeld. Op de vloer grote betontegels vanuit de eigen collectie van Marlux

publieke-ruimte-kantoor-marlux-tessenderlo-06
publieke-ruimte-kantoor-marlux-tessenderlo-04
publieke-ruimte-kantoor-marlux-tessenderlo-05
publieke-ruimte-kantoor-marlux-tessenderlo-02
publieke-ruimte-kantoor-marlux-tessenderlo-03

contacteer ons +32 473 808 139 / hello@studiok.be