Menu

Het verzoenen van een strakke, hedendaagse vormgeving met een warme en gezellige sfeer was de uitdaging voor dit interieur van een nieuwbouwwoning in Boechout. Er werd bewust met contrasten gespeeld tussen wit en donker hout, die doorheen de hele woning zijn doorgetrokken.
De tuin werd aansluitend op de woning en het interieur ontworpen. Ook hier is gekozen voor materialen die mooi aansluiten bij de architectuur van de woning.

_totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-09
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-09
_totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-10
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-04 totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-05
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-06
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-01
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-02
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-12
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-13
totaalprojecten-interieur-prive-nieuwbouwwoning-boechout-16

Het volume van de trap, eveneens in notelaar herbergt heel wat opbergruimte, alsook de deur naar de berging. Het volume loopt door in de zitruimte in een grote tv/opbergkast met haard. Een hoge kast in notelaar omsluit het keukenvolume dat volledig wit is. Ook de vloer is hier wit gelaten. De apparatenkast met schuifwanden zorgt dan weer voor een warm accent in notelaar. De badkamer op het gelijkvloers is volledig wit. In de badkamer, aansluitend op de master bedroom boven, werd wederom gespeeld met wit en donkere accenten. De douche werd in zwarte mortex uitgevoerd.

totaalprojecten-tuin-prive-nieuwbouwwoning-boechout-01 totaalprojecten-tuin-prive-nieuwbouwwoning-boechout-02
totaalprojecten-tuin-prive-nieuwbouwwoning-boechout-04

De tuin werd aansluitend op de woning en het interieur ontworpen. Ook hier is gekozen voor materialen die mooi aansluiten bij de architectuur van de woning. In de voortuin is een klein terras voorzien, aangezien dit op het zuiden ligt, omgeven door een zee van bloemen en een massief van rododendron. Zowel opzij als achteraan sluit de tuin aan op weilanden omgeven door knotwilgen. De tuin is dan ook vrij open gehouden met weinig toevoegingen buiten enkele nieuwe bomen die op termijn kunnen opgaan in het landschap. Aan de zijkant zorgt een massief van siergrassen voor de nodige inkleding en een beleving tijdens alle seizoenen. In dit massief zijn een aantal hoge groenten bakken gemaakt in zwart geschilderd hout. Ook een kippenhok en op termijn een tuinhuis en serre krijgen hier hun plaats. Achteraan werd hier een massief van krentenboompjes toegevoegd om het zicht op achterliggende garageboxen te verdoezelen.

uitvoering interieur: K&M interieur
uitvoering tuin: plantsoon

contacteer ons +32 473 808 139 / hello@studiok.be