Menu

Een bestaande halfopen bebouwing dichtbij het centrum van Kessel-lo werd op vraag van de klant, een jong koppel, uitgebreid tot een lichte, zonnige en ruime woning. De gelijkvloerse verdieping werd uitgebreid en opengetrokken. Een volume afgewerkt in eik fineer herbergt de wasberging, bureau, vestiaire en de nodige opbergruimte. Het volume loopt door in het werkblad van de keuken die volledige op maat werd uitgetekend en uitgevoerd. De gepolierde betonvloer werd naar buiten doorgetrokken waar studio k ook instond voor het ontwerp van de tuin.

totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_beeld 01
totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_beeld 02
totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_beeld 07
totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_beeld 06
totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_beeld 04
totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_beeld 05
totaalproject_gezinswoning_kessel-lo_plan

uitvoering interieur: BaVaWe bvba
uitvoering gepolierde beton: Rapidsol
uitvoering tuin: plantsoon
fotografie: David Dumon, Gafas studio