Menu

Voor dit totaalproject in Edegem stond studio k in voor de renovatie van het interieur die samen met de voortuin werd ontworpen.
Een vleug van notelaarhout verbindt de ruimtes onderling. In de voortuin speelt het rode cortenstaal de hoofdrol.

totaalproject-interieur-verdieping-edegem-02

De nood aan extra opbergruimte was de aanzet voor dit project. Een volledige verdieping werd aangepakt waaronder de slaapkamer, bureau, badkamer en wasruimte. Een eenvormig concept van materialen, texturen en kleuren in combinatie met veel opbergruimte vormt de basis van de verschillende ruimtes. De combinatie van wit met het zacht beige van het tapijt en het warme notelaarhout creƫert lichte, maar toch aangename warme ruimtes. De notelaar werd als een strip die doorheen elke kamer loopt aangewend.
Hier en daar werd gekozen voor een kleuraccent. Deze werden subtiel aangebracht zonder te overheersen. In de badkamer zorgt de blauwe polyester wand in de douche voor instant blijheid.

totaalproject-interieur-verdieping-edegem-06
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-04 totaalproject-interieur-verdieping-edegem-05
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-01
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-03
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-14
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-12
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-13
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-08
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-11
totaalproject-interieur-verdieping-edegem-09
totaalproject-voortuin-edegem-02

uitvoering interieur: K&M interieur
uitvoering tuin: groenpunt
fotografie: Yves Schepers

contacteer ons +32 473 808 139 / hello@studiok.be