Menu

studio k en Maarten Moers, tuin- en landschapsarchitect en ruimtelijk planner creëerden met een beperkt budget en veel participatie van ouders en werknemers wordt een kale, verharde ruimte omgevormd tot een aangename speelruimte voor de allerkleinsten.

publieke-ruimte-speelruimte-créche-de-speelboom-borgerhout-02

Op de bestaande verharding is gewerkt met structuren in kunstgras groen en blauw. Een aantal heuvels, al dan niet voorzien van speeltuigen en tunnelstructuren stimuleren spel en avontuur. De gevel met klimplanten en grote kuipen met solitaire heesters geven een groen kader. De bestaande omheining die een afbakening vormt met de naastgelegen school wordt begroeid met klimplanten.

publieke-ruimte-speelruimte-créche-de-speelboom-borgerhout-01

contacteer ons +32 473 808 139 / hello@studiok.be