INTERIEURARCHITECT MET ERVARING GEZOCHT! Kom ons team versterken

op zoek naar een creatieve uitdaging? Wil je meedraaien in een gedreven en enthousiast team? Wil je klanten een unieke beleving bezorgen en inspireren.

studio k werkt op het draagvlak tussen architectuur, interieur en buitenruimte en is op zoek naar een freelancer interieurarchitect met min. 2 jaar ervaring voor een 4/5 of fulltime betrekking.

jouw skills: goede kennis van vectorworks, photoshop en de opmaak van 3d visualisaties, ervaring met het uittekenen van uitvoeringsdossiers in de private en publieke sector, ontwerpvaardigheden, zelfstandig kunnen werken en zelf oplossingen mee bedenken.
pluspunt: werfervaring, grafische skills en een positieve mindset!

interesse: stuur je cv, portfolio en motivatie naar hello@studiok.be

VACATURE studio k zoekt een landschapsarchitect(e) met 1 à 3 jaar ervaring met doorgroeimogelijkheid tot projectleider

VACATURE  studio k zoekt een landschapsarchitect(e) met 1 à 3 jaar ervaring met doorgroeimogelijkheid tot projectleider

studio k werkt op het draagvlak tussen architectuur, interieur en buitenruimte.

studio k is dringend op zoek naar een landschapsarchitect(e) met 1 à 3 jaar ervaring om ons team te versterken. Als landschapsarchitect(e) kan je meewerken aan ontwerpopgaves en uitvoeringsdossier gaande van inspirerende tuinen tot complexe publieke ruimte dossiers. Binnen het bureau kan je doorgroeien naar projectleider buitenruimte.

Je bent ambitieus, leergierig, hecht veel belang aan detaillering en hebt zeer sterke grafische vaardigheden. Je kan zelfstandig werken en je eigen werk kritisch reflecteren.

Je beschikt over kennis van Vectorworks, Indesign, Photoshop, Illustrator en ontwikkelt jezelf graag verder in deze programma’s.

Binnen het team krijg je alle ruimte en begeleiding om je talenten maximaal te ontplooien. Je helpt studio k verder mee uitbouwen tot een eigenzinnig en kwalitatief bureau met een sterke visie.

Voel je je aangesproken en heb je interesse, stuur dan je portfolio, CV en motivatiebrief naar hello@studiok.be